آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۹۸۰

حمایت ویژه صندوق نوآوری از کاربردی‌سازی هوش مصنوعی

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: حوزه هوش مصنوعی یکی از اولویت‌های ما است و ما در طرف کاربردی سازی دستاورد‌های این حوزه ایستاده‌ایم.
حمایت ویژه صندوق نوآوری از کاربردی‌سازی هوش مصنوعی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد صادق خیاطیان در رویداد تبادل فناوری کاربرد هوش مصنوعی عرضه دفاعی را عرصه دانش بنیان دانست و گفت: معتقدیم این حوزه علاوه بر عواملی که در ارتقای قدرت بازدارندگی مؤثر است مانند عوامل انسانی و استراتژیک، عامل فناوری نیز در این حوزه یک حوزه تعیین کننده و مهم است.

وی با اشاره به نقش کلیدی قدرت دفاعی در توسعه سایر فناوری‌ها ادامه داد: در کشور نیز شاهد آن هستیم به گونه‌ای که شاهدیم خاستگاه توسعه خیلی از فناوری‌ها، از حوزه دفاعی بوده است. ادبیاتی که در حوزه‌های نوآوری، شبکه تامین و نهادسازی و زنجیره تامین و نوآوری باز مطرح شده از حوزه دفاعی بوده است.

خیاطیان با بیان اینکه این وضعیت در همه دنیا رایج است، یادآور شد: امروز شرکت‌های دانش بنیان ما آنقدر توانمند شده‌اند که قادر به جذب نیاز‌ها هستند و از سوی دیگر نهاد‌ها به اندازه‌ای به شرکت‌ها اعتماد کرده‌اند که به سمت آنها حرکت کرده‌اند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه بخش زیادی از فناوری‌ها در ارتش توسعه می‌یافت، خاطر نشان کرد:، اما امروز این ارگان به اندازه‌ای به شرکت‌ها اعتماد کرده‌اند که تعاملاتی میان ارتش و سپاه با شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده‌اند و خریدار محصولات این شرکت‌ها هستند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه اکوسیستم صنعت در حوزه دفاعی رشد خوبی داشته و ایجاد صنایع مختلف در حوزه دفاعی، همکاری بخش‌های دفاعی با شرکت‌های دانش بنیان، تامین مالی و راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری دفاعی و ایجاد پارک دفاعی از اجزای مهم اکوسیستم نوآوری صنعت دفاعی به شمار می‌رود و رشد بسیار خوبی داشته است.

خیاطیان ادامه داد: در ارتش نیز اتفاقات خوبی در حال رقم خوردن است. ارتش هم به این اکوسیستم ملحق شده و در حال توسعه است و به زودی پارک و صندوق آنها راه اندازی خواهد شد و دانشگاه شهید ستاری نیز به عنوان توسعه دهنده علم و فناوری در این حوزه در حال فعالیت است و همه اینها نوید می‌دهد که اکوسیستم نوآوری ارتش نیز رشد خوبی خواهد داشت.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطر نشان کرد: در صندوق وظیفه اصلی ما تامین مالی است، ولی این دست از رویداد‌ها و برنامه‌ها هدف دیگری دارد و این است که سعی می‌کند توانمندی‌های دانش بنیان را به جامعه معرفی کند، یعنی هم یک طرف تقاضا را دارد و از سوی دیگر شرکت‌های دانش بنیان نیاز‌های واقعی را بشناسند.

وی خاطرنشان کرد: ممکن است خیلی از شرکت‌ها و اساتید محصولاتی را تولید کرده بودند، ولی ممکن است که این دستاورد چه قدر با نیاز‌ها فاصله داشته باشد و برگزاری این رویداد‌ها چه قدر توانمندی فنی و دانشی را به نیاز‌های واقعی نزدیک می‌کند. هوش مصنوعی یکی از اولویت‌های صندوق است و ما در سمت کاربردی‌سازی هوش مصنوعی قرار گرفته‌ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار