آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۹۸۲

بابک رضایی مدیر کل دفتر موسیقی شد

بابک رضایی با حکم سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان مدیر کل دفتر موسیقی منصوب شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی بابک رضایی را به‌عنوان مدیرکل دفتر موسیقی این وزارتخانه منصوب کرد.

در متن حکم سیدعباس صالحی خطاب به بابک رضایی آمده است:

«با عنایت به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمندتان و پیشنهاد معاون محترم امور هنری، به عنوان «مدیرکل دفتر موسیقی» منصوب می‌شوید.

امید است با استعانت از خداوند متعال در راستای تحقق سیاست‌های هنری نظام و حسن تعامل شایسته با اهالی هنر، اصحاب موسیقی و جلب همکاری و حمایت ایشان در اجرای موارد مندرج در پیوست حکم اهتمام ورزید.»

همچنین پیوست این حکم نیز به شرح زیر است:

۱- توجه به سند ملی موسیقی و اجرایی‌سازی سیاست‌های مندرج در آن؛

۲- حفظ و ارتقای جایگاه استادان موسیقی ایران؛

۳- تقویت و گسترش موسیقی نواحی ایران؛

۴- توجه به اعزام گروه‌های موسیقی فاخر ایرانی و اجرا در کشور‌های مختلف و تقویت دیپلماسی فرهنگی و هنری جمهوری اسلامی ایران؛

۵- تقویت شورا‌های شعر و موسیقی و توجه ویژه به محتوا‌های ارائه شده توسط هنرمندان و فعالان عرصه موسیقی؛

۶- صیانت از مجوز‌های صادر شده؛

۷- برنامه‌ریزی برای تقویت مصرف فرهنگی موسیقی اصیل ایرانی به‌ویژه در کودکان و نوجوانان.

بابک رضایی دارای کارشناسی ارشد مدیریت فرهنگی است و از جمله سوابق مدیریتی و اجرایی وی می‌توان به مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، طراح و برگزارکننده اولین نمایشگاه موسیقی و آثار شنیداری تهران و سلسله برنامه‌های شب‌های موسیقی ایران، مدیر اجرایی جشنواره‌های مختلف از جمله جشنواره موسیقی فجر، جشنواره ذکر و ذاکرین و …، مدیر اجرایی و هنری ارکستر سمفونیک تهران، مؤسس و مدیر مسئول پایگاه اطلاع‌رسانی موسیقی ایران و … اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار