آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۸۹۱
در نشست خبری اکران مستند کرسنت؛

نوشادی: قیمت کرسنت از قیمت فروش گاز به پتروشیمی داخل کشور هم کمتر بود! / ضرر قرارداد کرسنت ۱/۵ میلیارد دلار در سال بود+فیلم

مدیر عامل سابق شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: قیمت کرسنت از قیمت فروش گاز به پتروشیمی داخل کشور هم کمتر بود!

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا نوشادی «مدیر عامل سابق شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران» در نشست خبری اکران مستند کرسنت گفت: شرکت کرسنت به عنوان شرکت لایه بردار کار بهره برداری از گاز بین ایران و امارات را انجام می‌دهد. کل ماجرا رسیدگی ما در دیوان داوری در یک سایت فرانسوی موجود است. استناداتی نیز در این پرونده به قوانین ایران انجام شده است.

کد ویدیو

قیمت گاز بر خلاف قیمت نفت جهانی نیست و منطقه‌ای است

«مدیر عامل سابق شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران» افزود: توسعه میادین مشترک برای زمانی است که کشور‌ها در مجاورت یکدیگر قرار دارند. همه کشور‌های خاورمیانه با یکدیگر اختلاف مرزی دارند که ناشی از منابع نفت و گاز است. گران‌ترین قیمت گاز دنیا در مارکت هلند است.

کد ویدیو

بدترین قرارداد گازی ایران کرسنت است

«مدیر عامل سابق شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران» گفت: قیمت گاز ایران در منطقه معمولا بالاترین قیمت است. ۰/۷ دلار در هر فوت مکعب قیمت گاز در قرارداد کرسنت است و تابعی از هیچکدام از بازار‌های بین المللی نیست. بقیه قرارداد‌های گازی ما بین ۷ تا ۸ دلار در مترمکعب است.

 

کد ویدیو

قیمت کرسنت از قیمت فروش گاز به پتروشیمی داخل کشور هم کمتر بود! / ضرر قرارداد کرسنت ۱/۵ میلیارد دلار در سال بود

وی افزود: اولین نقص قرارداد کرسنت قیمت‌گذاری آن است. موافقین کرسنت انقدر چهره این قرارداد را آرایش کردند که خودشان از آن دفاع می‌کنند!

نوشادی اظهار کرد: تا امروز در دنیا یک صادرات گاز ترش هم نداریم. ورود گاز به پالایشگاه با شیرین سازی است و صادرات گاز ترش در دنیا بی سابقه است.

 

کد ویدیو

 

با ضرر یکساله کرسنت می‌توانستیم ۲۵ واحد شیرین سازی گاز بزنیم!

«مدیر عامل سابق شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران» در پایان خاطرنشان کرد: شیرین سازی گاز ما کشور با توان داخلی انجام می‌شد.

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار