
پویش ملی «دانشگرد» یک حرکت اجتماعی، هویتی و امیدآفرین است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، باقری خلیلی، از آغاز پویش ملی «دانشگرد» خبر داد؛ طرحی ملی که با هدف آشنایی دانشجویان با ظرفیتهای پیشرفت کشور در حوزههای علم، فناوری، صنعت و زیرساخت، به صورت همزمان در اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در سراسر کشور اجرا میشود.
مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به ضرورت تبیین دستاوردهای ملی برای نسل جوان دانشگاهی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم، بر روایت پیشرفتها و تبیین واقعیتهای افتخارآمیز کشور برای جوانان تأکید ویژه داشتهاند. پویش «دانشگرد» میتواند گامی موثر در مسیر پاسخ فرهنگی و میدانی دانشگاه به این مطالبه راهبردی باشد.
به گفته دکتر باقری، در این پویش بیش از ۲۰ هزار دانشجو از دانشگاههای سراسر کشور در قالب اردوهای علمی فرهنگی، از مراکز راهبردی صنعتی، فناوری و علمی بازدید میکنند تا از نزدیک با پیشرفتهای ملی، توانمندیهای نخبگان ایرانی و ظرفیتهای اقتدارآفرین کشور آشنا شوند.
مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی وزارت علوم افزود: پویش ملی دانشگرد صرفاً یک اردوی علمی نیست؛ این یک حرکت اجتماعی، هویتی و امیدآفرین است که با روایتهای دانشجویی، به گفتمانسازی دستاوردها در جامعه دانشگاهی و فراتر از آن کمک خواهد کرد.
وی با بیان اینکه اجرای موفق این پویش، نیازمند مشارکت فعال دانشگاهها و تعامل نهادی است، تأکید کرد: از دانشگاههای سراسر کشور، بهویژه دانشگاههای مادر استان، انتظار داریم با تشکیل کمیته اجرایی، طراحی مسیرهای بازدید و مشارکت دادن انجمنهای علمی و تشکلهای دانشجویی، در تحقق اهداف این پویش، نقشآفرینی مؤثر داشته باشند.
دکتر باقری خلیلی در پایان ضمن قدردانی از همراهی معاونان فرهنگی دانشگاهها، افزود: وزارت علوم اجرای موفق پویش «دانشگرد» را نهتنها یک رویداد فرهنگی، بلکه بهمثابه شاخصی برای سنجش اثربخشی اجتماعی دانشگاهها در نظر میگیرد و از دانشگاههای پیشرو در این حوزه، در سطح ملی تقدیر بهعمل خواهد آورد.