
سرپرست دانشگاه پیامنور: بازنگری محتوای دروس دانشگاه پیامنور در دستور کار قرار گرفت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدهادی امینناجی درباره بازنگری محتوای آموزشی و درسی دانشگاه پیامنور اظهار داشت: یکی از ماموریتهای نظامهای آموزش ترکیبی، ارایه محتوا برای دانشجو است و دانشجو هم باید بتواند آن را در اختیار داشته باشد.
وی افزود: تاکنون محتوا را به شکل پاورپوینت یا به صورت منبع درسی اعلام میکردیم که حتی پاورپوینت هم بر مبنای همان منبع بود، اما به سمتی میرویم تا سیستم متعادلی داشته باشیم و مانند الگوهای موفق جهان بتوانیم این سیستم دو طرفه، هم تدریس را اعلام کند و هم ساعتهای مشخصی را برخط نگه دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه بر این اساس بازنگری در محتوای درسی از اواخر بهمن ماه سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است، در تکمیل این بخش از سخنان خود افزود که مطالعات آن در حال انجام است و تلاش داریم تا برای ترم تحصیلی جدید (مهرماه) نخستین را گام برداریم.
۶ هزار دانشجوی خارجی جذب پیامنور شدند
امینناجی درباره تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه پیام نور گفت: ۲ نوع جذب دانشجوی خارجی داریم که یک نوع آن در داخل کشور است که تعداد آن به ۶ هزار دانشجوی خارجی میرسد.
وی افزود: یک بخش از دانشجویان پیام نور را غیر ایرانیها تشکیل میدهند که برخی در کشور خود مانند افغانستان و عراق مقیم هستند و به آنها خدمت ارایه میکنیم. بر این اساس دانشگاه پیام نور به ۲ شیوه در داخل ایران و در کشورهای محل سکونت، دانشجوی خارجی دارد.
سیستان و بلوچستان بیشترین جذب دانشجو را دارد
رئیس دانشگاه پیام نور درباره برنامه خود برای استانها یا شهرهای کمتر توسعه یافته گفت: استانهای کمتر توسعه یافته از جمله نقاطی است که ماموریت جدیتری را برای رعایت عدالت آموزشی و تامین منابع انسانی آن مناطق بدون اینکه مهاجرت و مشکلات فرهنگی ایجاد شود، در نظر داریم و به دنبال تقویت آنها از طریق بودجههای خود دانشگاه پیام نور و هم از بودجههای توازن منطقهای برای کمک به این استانها هستیم.
امینناجی این را هم گفت که استان سیستان و بلوچستان تاکنون بیشترین جذب دانشجو را داشته است.
دریافت مجوز فعالیت ۴۲ مرکز رشد
وی در بخش دیگری از سخنان خود آمایش و افزایش کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی دانشگاه را از جمله برنامههای مهم و اولویت دار این دانشگاه برشمرد و گفت: از دیگر برنامههای مهم امسال فناوری در پارکهای علم و فناوری، پردیس علم و فناوری دانشگاهها است و تاکنون مجوز ۴۲ مرکز رشد از هیات امنا اخذ شده است.
رئیس دانشگاه پیام نور درباره اختصاص مسکن برای استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه گفت: قانون جهش ملی مسکن همه ساختارها، ساختمان و نهادهای دولتی را ملزم کرده است تا زمینهای مازاد را برای مسکن کارکنان خود و مسکن مطابق با همان قانون دنبال کند که در این رابطه در حال پیگیری هستیم و در این زمینه گامهای نخست آن برداشته شده است.
امینناجی اضافه کرد: تاکنون ۱۰ استان شناسایی و زمینها مشخص شده و اکنون در مرحله مجوز از هیات امنا قرار دارد و سپس با وزارت راه و شهرسازی و شرکتهای تعاونی کارکنان این موضوع پیگیری میشود.