آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۱۷۷

کره شمالی از ناوشکن جدید با حضور کیم جونگ اون رونمایی کرد

کره شمالی با حضور کیم جونگ اون، رهبر این کشور، از ناوشکن جدید "چوی هیون" در کشتی‌سازی نامپو رونمایی کرد؛ اقدامی که در راستای نوسازی نیروی دریایی و افزایش توان نظامی این کشور انجام شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، روز گذشته در مراسم رونمایی از ناوشکن جدید «چوی هیون» در کشتی‌سازی نامپو شرکت کرد. این مراسم به مناسبت سالگرد تأسیس نخستین نیروی مسلح انقلاب کره برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مرکزی کره، این مراسم با حضور کیم جونگ اون، دبیرکل حزب کارگران کره و رئیس امور دولتی جمهوری دموکراتیک خلق کره، برگزار شد.
کیم جونگ اون در سخنرانی تاریخی خود بر اهمیت این دستاورد در چارچوب نوسازی نیروی دریایی کره شمالی تأکید کرد.

طی این مراسم، رهبر کره شمالی عکس‌های یادگاری با افسران ناوشکن، خدمه، مسئولان و کارگران برجسته کشتی‌سازی نامپو و مؤسسه طراحی ناوشکن گرفت.
خبرگزاری رسمی کره از نقش مهم این گروه‌ها در موفقیت پروژه‌ای که در تاریخ ثبت خواهد شد، تقدیر کرد.

این اقدام بخشی از برنامه‌های پیونگ‌یانگ برای تقویت توان دریایی و نوسازی ناوگان جنگی خود به شمار می‌رود.

 

واکنش کره شمالی به تنش‌های منطقه‌ای

 

کره شمالی در ماه مارس گذشته، کره جنوبی و ایالات متحده را به «افزایش تنش‌ها» از طریق برگزاری رزمایش‌های مشترک نظامی متهم کرد و هشدار داد که «هرگونه تلاش تهاجمی این دو کشور متحد را مهار خواهد کرد.»

وزارت دفاع کره شمالی، رزمایش‌های هوایی مشترک کره جنوبی و آمریکا را «سوءاستفاده بی‌پروا از قدرت» و «تحریکی خطرناک» خواند و اعلام کرد این اقدامات «سطح تنش نظامی در منطقه را به طرز خطرناکی افزایش داده‌اند.»

همچنین کره شمالی ایالات متحده را به استقرار دارایی‌های راهبردی نظیر زیردریایی‌های هسته‌ای، بمب‌افکن‌ها و ناوهای هواپیمابر در شبه‌جزیره کره در سطحی بی‌سابقه متهم کرده است.

 

هشدارهای پیونگ‌یانگ درباره سیاست‌های نظامی آمریکا

 

کره شمالی اقدامات آمریکا را «تبدیل به رویه‌ای نظامی عادی» توصیف کرده و هشدار داده است که «نمایش قدرت نظامی آمریکا پیامدهای منفی و جدی برای وضعیت امنیتی خواهد داشت.»

در پاسخ به این تحولات، کره شمالی اقدام به پرتاب موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد کرده، اما در سال جاری از آزمایش موشک‌های دوربرد خودداری کرده است.

چند روز پیش نیز پیونگ‌یانگ تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، مبنی بر تسهیل صادرات تسلیحات را محکوم کرد و این اقدام را «تلاش برای تشدید جنگ‌ها» دانست.

خبرگزاری مرکزی کره اعلام کرد: «آمریکا در حالی که وانمود می‌کند برای مذاکره و گفت‌وگو تلاش می‌کند، همزمان به صادرات تسلیحات کشتارجمعی ادامه می‌دهد تا طرفداران جنگ را به گسترش و طولانی‌تر کردن درگیری‌ها تشویق کند.»

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار