آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۳۸۲
از ابتدای امسال تاکنون

تولد ۱۲ نوزاد در آمبولانس‌های خراسان رضوی

۱۲ نوزاد در ماموریت‌های فوریت‌های پزشکی خراسان رضوی، پیش از رسیدن به بیمارستان در آمبولانس متولد شد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۳۷۷ مورد ماموریت مرتبط با زنان و زایمان و مشکلات حین بارداری انجام شد.

دکتر علی یزدانی افزود: سال گذشته نیز نیرو‌های اورژانس این دانشگاه علاوه بر خدمات‌رسانی و انتقال مادران باردار به مراکز درمانی، در حوزه کمک به تسهیل زایمان در مناطق روستایی و صعب العبور و جاده‌های استان در زمینه نجات مادران و نوزادان نقش موثری ایفا کردند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ماموریت‌های مرتبط با مادران باردار و تسهیل زایمان جزو ماموریت‌های ویژه اورژانس پیش بیمارستانی در کشور محسوب شده و کارکنان اورژانس توانسته‎‌اند با ارتقای مهارت‌های علمی و عملی خود نقش مهمی را در کاهش موارد مرگ و میر مادران باردار و نجات جان نوزادان ایفا کنند.

یزدانی افزود: یکی از مهمترین عوامل در مرکز هدایت عملیات اورژانس فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشاوره تلفنی توسط کارشناسان مامایی حاضر در مرکز فوریت‌های پزشکی این دانشگاه است که در تامین سلامت زنان و کودکان نقش موثری را ایفا می‌کنند و موجب کاهش عوارض و مرگ و میر مادران بدحال شده است.

وی اظهارداشت: این موفقیت در کاهش مرگ و میر مادران باردار، با برگزاری منظم دوره‌های علمی و مهارتی و همچنین ارسال دستورالعمل‌های تخصصی و تحویل تجهیزات پزشکی مناسب و توانمندسازی و افزایش سطح علمی نیرو‌ها در حوزه عملیاتی و مرکز هدایت فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد محقق شده است.

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در مسیر ارتقای سلامت مادران یکی از برنامه‌های مهم در سازمان اورژانس کشور آموزش بانوان به عنوان تکنسین فوریت‌های پزشکی در مقطع کارشناسی و به کارگیری در تعدادی از پایگاه‌های اورژانس است که این موضوع نیز جزو برنامه‌های مهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال جاری محسوب می‌شود.

مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۵ پایگاه عملیاتی شامل ۹۹ پایگاه شهری، ۶۶ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۱۸۲ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲۹ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار