آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۲۵۵

۲۰ سال انتظار برای تکمیل ورودی خطرناک فرهادگرد

مردم فرهادگرد دو دهه است که با مسیر غیراستاندارد و پرخطر ورودی شهر دست و پنجه نرم می‌کنند، شهردار اعلام کرده که پروژه تا پایان مرداد به پایان خواهد رسید، اما مردم همچنان منتظر تحقق این وعده‌ها هستند.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، شهر فرهادگرد، واقع در ۱۵ کیلومتری فریمان، در سال ۸۲ به شهر تبدیل شد و با احتساب روستاهای اطراف، جمعیتی حدود ۱۷ هزار نفر دارد.

متأسفانه، راه‌های ورود و خروج این شهر غیراستاندارد هستند و در بارش‌های شدید باران و برف، تردد به کندی و اختلال می‌انجامد. همچنین، به دلیل غیر اصولی بودن این مسیر که بخشی از رودخانه است، حوادث رانندگی متعددی رخ می‌دهد. در مردادماه ۱۳۹۷، کلنگ ساخت میدان امام رضا (ع) برای حل این مشکل به زمین زده شد، اما هنوز موفقیتی حاصل نشده است.

 در سال ۱۴۰۱، با اصلاح برخی مشکلات، بار دیگر کلنگ ساخت ورودی این شهر با حضور مسئولان به زمین زده شد، اما این ورودی خطرناک همچنان نیازمند توجه و همت بیشتر مسئولان است و مردم از کم کاری برخی از آنها گلایه دارند.

 مردم منتظر تکمیل این پروژه هستند اهالی شهر فرهادگرد بیان می‌کنند که نزدیک به ۲۰ سال است برای ورود و خروج از شهر ناچار به عبور از مسیر غیراستاندارد رودخانه‌ای هستند که در فصول بارانی، تردد خودروها را مختل می‌کند. در برخی مواقع ما مجبور به انتظار ساعات طولانی هستیم تا رودخانه خروشان اجازه عبور دهد. یکی از ساکنان می‌افزاید که اگرچه مسیر رودخانه آسفالت شده، اما عبور از زیر پل خطرناک است و با توجه به دوطرفه بودن مسیر، حوادث و تصادفات متعددی رخ می‌دهد.

 روشنایی زیر پل همچنین کامل نیست و مردم نگرانند که میدان ورودی شهر که به خاطره‌ای تبدیل شده است، چه زمانی به پایان برسد. یکی دیگر از اهالی به یاد می‌آورد که در بارش شدید چند ماه پیش، این مسیر ساعاتی مسدود شد و در سیلاب اردیبهشت گذشته، چند خودرو آسیب دیدند و مردم مدتی طولانی در انتظار آرام شدن سیلاب بودند.

 شهردار فرهادگرد فریمان گفت: پروژه احداث میدان و بهسازی ورودی شهر به دلیل نیاز به جابجایی زیرساخت‌های گاز، آب و برق فشار قوی، یک سال زمان برد. با تأمین اعتبار شهرداری و هماهنگی‌های لازم، این پروژه به سرانجام رسید و تمامی تأسیسات جابجا شدند.

مهندس علی یاری افزود: برای اجرای میدان، حدود ۱۴۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی شمال جاده با توافق مالکین تملک شد. پس از دو سال پیگیری، ۲۰۰ تن قیر رایگان در بهمن و اسفند ۱۴۰۳ دریافت شد و با انجام ۱۳ لایه زیرسازی به مساحت حدود ۶۰۰۰ متر مربع و ارتفاع ۲ متر، زیرسازی محل انجام شد. با پیگیری‌های مهندس یاری و مساعدت دکتر قاضی زاده، یک میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه به راهداری استان تخصیص یافته است.

 شهرداری همچنین اقدام به جدول‌گذاری پروژه آیلند وسط جاده کرده و در حال برگزاری مناقصه آسفالت میدان است. امیدواریم این پروژه تا پایان مرداد ماه به عنوان یکی از خواسته‌های به حق مردم فریمان، فرهادگرد و روستاهای اطراف تکمیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار