آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۲۰۱

دور جدید فعالیت‌های تلویزیون اینترنتی کتاب از ابتدای سال آغاز شد/ پانزده عنوان برنامه جدید در شبکه کتاب

شبکه کتاب از ابتدای فروردین ۱۴۰۴ با بیش از ۱۵ عنوان برنامه در قالب ۱۰۰ اپیزود محتوای تولید اختصاصی در حوزه کتاب و ادبیات ایران، دور جدید فعالیت‌های خود را از نخستین روز‌های فروردین آغاز کرده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بزرگ‌ترین رسانه تصویری کتاب و ادبیات و نخستین پلتفرم تولید محتوای اختصاصی در این حوزه با عنوان شبکه کتاب پس از تغییر نشان و هویت بصری از زمستان سال ۱۴۰۳ فصل جدیدی از فعالیت‌های خود را آغاز کرد. این شبکه از ابتدای فروردین ۱۴۰۴، انتشار برنامه‌های خود را از طریق وب‌سایت رسمی ketab.tv و شبکه‌های اجتماعی شروع کرده است.

شبکه کتاب تاکنون با بیش از ۱۰۰ قسمت برنامه تحت عناوین مختلفی شامل «چای با نویسنده»، «صبحانه با راسکولنیکف»، «تماما مخصوص»، «اول شخص مفرد»، «از چشم سینما»، «با من بخوان»، «برداشت ۳۵»، «خاطرات یک کتاب‌فروش»، «برای بچه‌ها بخوانید»، «ستاره‌چین» و «در میان خطوط» همراه مخاطبان خود بوده است. همچنین، برگزیدگان و مهمانان ویژه رویداد‌های جایزه جلال، جشنواره شعر فجر و جایزه کتاب سال نیز به بهانه گفت‌و‌گو به شبکه کتاب آمدند.

از گفت‌و‌گو‌های متنوع تا برنامه‌های سینمایی

«چای با نویسنده» برنامه‌ای گفت‌وگومحور با اجرا و سردبیری محیا ساعدی است که در هر قسمت با یک نویسنده درباره آخرین اثرش گفت‌و‌گو می‌کند. تاکنون نویسندگانی، چون رامبد خانلری، شیوا خادمی، مجید قیصری، محمدرضا ماندنی و ندا رسولی مهمان این برنامه بوده‌اند و در قسمت‌های بعدی آنالی اکبری، زهرا گودرزی و مجتبی تقوی‌زاد در این برنامه حضور خواهند داشت.

فصل اول «چای با نویسنده» شنبه‌ها از شبکه کتاب پخش می‌شود.

«تماماً مخصوص» با اجرا و سردبیری پیمان طالبی به عنوان یک مجله فرهنگی هفتگی حوزه کتاب و ادبیات است که به رویداد‌ها و حواشی که مرتبط با کتاب هستند می‌پردازد.

فصل اول «تماماً مخصوص»، چهارشنبه‌ها ساعت ۲۰ از شبکه کتاب پخش می‌شود.

«صبحانه با راسکولنیکف» با اجرا و سردبیری سهاب محبعلی ویژه گفت‌و‌گو با چهره‌های مطرح در مورد یک کتاب‌های خاص، نوستالژی و کالت است. اولین قسمت «صبحانه با راسکولنیکف» با حضور فریور خراباتی به بررسی کتاب «مرشد و مارگاریتا» رمانی روسی نوشته میخائیل بولگاکف پرداخت.

فصل اول «صبحانه با راسکولنیکف» جمعه‌ها از شبکه کتاب پخش می‌شود.

برنامه «اول شخص مفرد» با اجرا و سردبیری محمد کفیلی، به گفت‌و‌گو با خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و مدیران رسانه اختصاص دارد. این برنامه به بررسی تجربه‌های زیسته رسانه‌ای، سیر مطالعاتی اهالی رسانه و ارتباط نویسندگی در رسانه با تألیف کتاب می‌پردازد.

«اول شخص مفرد» پنجشنبه‌ها از شبکه کتاب پخش می‌شود.

«از چشم سینما» برنامه‌ای سینمایی و کوتاه است که در هر قسمت، یکی از چهره‌های فرهنگی و هنری و رسانه‌ای مرتبط با سینمای ایران به علاقه‌مندان کتاب، فیلم و سریال اقتباسی پیشنهاد می‌دهد. تاکنون چهره‌هایی، چون فرهاد توحیدی، محمد قوچانی، فرید سجادی حسینی، شکیب شجره، امیر قادری، فرزاد حسنی و وستا جعفرنیا پیشنهاد‌های کتابی این برنامه را ارائه کرده‌اند.

«با من بخوان» برنامه ثابت شبکه کتاب با پخش روزانه است که در آن چهره‌های شناخته‌شده شامل کارگردانان، نویسندگان، بازیگران، مجریان و گویندگان، نامه‌ها و جستار‌ها و بخش‌هایی از کتاب‌های مطرح را اجرا می‌کنند. تاکنون صحرا اسداللهی، فرزین محدث، اسماعیل باستانی، مریم بحرالعلومی، نسرین نکیسا، میثم عبدی، احمد فیاض، ویدا امین پور، زینب نانکلی و بهروز محمودی بختیاری در این برنامه حضور داشته‌اند.

«برداشت ۳۵» برنامه ویژه شبکه کتاب برای علاقه‌مندان به سینماست. در این برنامه سیاوش البخشی نائینی با شعار «فیلمشو دیدی، کتابشم بخون» به بررسی تازه‌ها و برترین‌های سینمای اقتباسی ایران و جهان می‌پردازد و کتاب منبع اقتباس فیلم را میان ناشران ایران معرفی می‌کند. قسمت اول این برنامه که به بررسی فیلم‌سینمایی «اوپنهایمر» ساخته کریستوفر نولان اختصاص داشت، در ایام نوروز پخش شد.

«خاطرات یک کتاب‌فروش» با سردبیری ملیکا نصیری، روایتگر تجربه‌های انسانی، حرفه‌ای و ملموس از زیست روزمره کتاب‌فروشان در کتاب‌فروشی‌های مختلف تهران و شهر‌های بزرگ است. مخاطبان این برنامه در دو قسمت نخست پای صحبت کتاب‌فروشان «پردیس تئاتر شهرزاد» و «کتاب‌مان» نشسته‌اند و بزودی دوربینِ این برنامه به تمام کتاب‌فروشی‌های تهران و شهرستان‌ها خواهد رفت.

«برای بچه‌ها بخوانید» برنامه‌ای در حوزه کودک است که زهرا منصف تسهلیگر کتاب کودک در هر قسمت، یک کتاب را به والدین و مربیان مهدکودک برای خواندن به کودکان زیر ۷ سال معرفی می‌کند. «ستاره‌چین» برنامه دیگر شبکه کتاب در حوزه کودک و نوجوان است که به اجرای کتاب توسط کودکان و نوجوانان برای ترویج کتابخوانی و معرفی کتاب می‌پردازد.

در نهایت «در میان خطوط» با اجرا و سردبیری آیدا خدادوست، روایتگر داستان نامه‌هایی است که هرگز به دست مخاطب نرسیده‌اند یا دیر به مقصد رسیده‌اند.

همچنین بیش از ۱۰ عنوان برنامه جدید در شبکه کتاب در حال طراحی و تولید است که بزودی پخش خود را آغاز خواهند کرد.

منتخب ویدیو‌های مصاحبه نویسندگان مطرح جهانی، مستند‌های بین‌المللی مرتبط با حوزه کتاب و ادبیات، مسترکلاس‌های آموزشی چهره‌های معتبر ادبی و مجموعه ویدیو‌های جذابِ این حوزه نیز به شکل زیرنویس اختصاصی در شبکه کتاب برای مخاطبان ارائه خواهد شد.

شبکه کتاب به‌عنوان نخستین رسانه ویدیویی تخصصی حوزه کتاب، رویداد‌های ادبی و فرهنگی شامل رونمایی‌ها، نقد و بررسی‌ها، جشنواره‌های فرهنگی هنری و نمایشگاه‌های موضوعی کتاب را در قالب برنامه‌ای با عنوان «دوربین کتاب» پوشش می‌دهد.

علاقه‌مندان برای تماشای برنامه‌های شبکه کتاب می‌توانند به سایت این شبکه به آدرس Ketab.tv یا شبکه‌های اجتماعی مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار