آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۳۴۲

۴۵ درصد تلفات جاده‌ای زنجان مربوط به سرنشینان خودروهاست

مدیرکل راهداری زنجان با اشاره به نقش سرنشینان در ایمنی سفر گفت: ۴۰ تا ۴۵ درصد تلفات جاده‌ای استان مربوط به سرنشینان است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اصغر اسماعیلی روز دوشنبه در نشست خبری به مناسبت روز ملی حمل و نقل هدف از برگزاری این نشست را فرهنگ‌سازی و افزایش آگاهی در زمینه ایمنی سفر و کاهش تصادفات جاده‌ای ذکر کرد.

وی به بستن کمربند ایمنی توسط سرنشینان، در صندلی های جلو و عقب تاکید کرد و اظهار کرد: همکاری دختران به عنوان سفیران سلامت در زمینه ایمنی سفرها اهمیت زیادی دارد.

این مسئول تأکید کرد: سرنشینان باید در کنار راننده هوشیار باشند و به او کمک کنند تا از بروز حوادث جلوگیری شود.

اسماعیلی افزود: به منظور جلب همکاری اولیا و مدیران مدارس تفاهم‌نامه‌ای با اداره کل راهداری منعقد شده است تا بتوان از دختران به عنوان سفیران ایمنی در برنامه‌های آینده استفاده کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه، سفرهای ایمن‌تری برای خانواده‌ها فراهم شود.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: هر یک از دانش‌آموزان به عنوان ستون‌های ارزشی خانواده و جامعه باید به احترام به والدین، بزرگترها و معلمان خود اهمیت دهند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان ادامه داد: احترام به دیگران به عنوان یک اصل اساسی در زندگی معرفی می‌شود که می‌تواند به جلب اعتماد خانواده و احترام جامعه منجر شود.

وی با بیان اینکه این برنامه در راستای پویش ملی " نه به تصادف" برگزار شده است، تصریح کرد: این کار اقدامی جمعی و حرکتی ملی در راستای مشارکت همگان برای کاهش آمار حوادث جاده ای و خسارت های سنگین ناشی از آن است.

رئیس پلیس راهور استان زنجان نیز در ادامه جلسه با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ هزار نفر در کشور به دلیل حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند گفت: در تعطیلات نوروزی اخیر نزدیک به هزار نفر دیگر نیز جان خود را از دست دادند.

حبیب موسوی افزود: این در حالی است که قربانیان تصادف، به عنوان مظلوم‌ترین قربانیان جامعه، کمتر مورد توجه قرار می‌گیرند و به حوادثی که برای آن‌ها پیش می‌آید، توجهی نمی‌شود.

وی با بیان اینکه حفظ جان خود و خانواده‌ها اهمیت زیادی دارد اظهار کرد: معمولاً به چیزهای مادی گرانبها اهمیت می‌دهیم، اما در مورد جان خود و عزیزان‌مان کمتر فکر می‌کنیم.

موسوی به تاثیرات منفی حوادث رانندگی، مانند نگرانی خانواده‌ها و تأثیر آن بر سلامت روان جامعه اشاره کرد و افزود: سلامتی و امنیت به عنوان دو نعمت مغفول مانده است که این موارد باید مورد توجه بیشتری قرار گیرند.

وی به رفتارهای خطرناک رانندگان، مانند خواب آلودگی و استفاده از موبایل حین رانندگی، اشاره کرد و گفت: سفرها با آگاهی و احتیاط بیشتری باید صورت گیرد.

رئیس پلیس راهور استان از دانشجویان و دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت خواست که در سفرها به رانندگان کمک کنند و به ایمنی سفر توجه بیشتری داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار