آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۷۴۴

اختصاص ۱۲۰ هکتار از اراضی ملی لرستان برای ساخت نیروگاه خورشیدی

مدیرکل منابع طبیعی لرستان گفت: ۱۲۰ هکتار از اراضی ملی استان برای ساخت نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۳۰۰ مگاوات اختصاص یافت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شیرزاد نجفی روز سه شنبه در جلسه کارگروه کارشناسی برنامه‌ریزی برای احداث نیروگاه های انرژی خورشیدی با توان تولید ۳۰۰ مگاوات، گفت: در راستای حل چالش ناترازی برق، تاکنون ۱۲۰ هکتار اراضی ملی برای احداث نیروگاه خورشیدی در سطح استان تخصیص داد شده که متاسفانه به دلیل مشکلات اجرایی روند بهره‌برداری از طرح های مزبور خوب پیش نمی‌رود.

وی نقش انرژی خورشیدی را در تامین امنیت کشور با اهمیت دانست و افزود: این اداره کل با واگذاری اراضی ملی برای تولید انرژی خورشیدی تجدیدپذیر نهایت همکاری را با سرمایه گذاران واقعی در استان به عمل خواهد آورد.

این مسئول تصریح کرد: سرمایه گذاران باید همه فاکتورهای موثر برای انتخاب زمین نیروگاه را در نظر گیرند تا حد امکان بیشترین بازدهی را به دست آورند چراکه لرستان یکی از استان های دارای ظرفیت مناسب برای احداث نیروگاه خورشیدی در کشور است.

نجفی افزود: یکی از ملاک هایی که قبل احداث نیروگاه خورشیدی باید در نظر گرفته شود میزان زمین مورد نظر است که بر اساس دستورالعمل های ابلاغی برای هر کیلووات بین ۱۰ تا ۱۲ مترمربع زمین مورد نیاز است.

وی ادامه داد: به عبارتی برای احداث یک نیروگاه با توان تولید یک مگاوات ۱ تا ۱.۵ هکتار عرصه مستعد فاقد ممنوعیت های قانونی، به متقاضیان واگذار می شود و این شرایط شامل تخفیف ۸۰ درصد اجاره بهای اراضی، کاهش استعلامات، اخذ استعلام صرفا از محیط زیست و حذف نیاز به کار گروه امور زیر بنایی و شهرسازی می باشد.

نجفی افزود: این اقدامات نشان دهنده عزم جدی دولت و سازمان های مربوطه به ویژه وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه انرژی خورشیدی در لرستان است که امید می رود با حمایت استاندار، حذف موانع اداری و ارائه تسهیلات ویژه روند احداث نیروگاه ها شتاب بیشتری بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار