
برگزاری بیش از ۱۰۰ برنامه قرآنی در دهه کرامت ۱۴۰۴ توسط خادمیاران رضوی البرز

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو،حسین قضاتلو مسئول کانون تخصصی خادمیاران قرآنی رضوی استان البرز صبح امروز در جمع خبرنگاران اعلام کرد: در دهه کرامت سال ۱۴۰۴، بیش از ۱۰۰ برنامه فرهنگی و قرآنی در سطح استان برگزار خواهد شد که شاخصترین آنها، کرسی ملی تلاوت قرآن کریم در شهر کرج است.
وی با بیان اینکه این کرسی با حضور قاریان برجسته ملی برگزار میشود، افزود: در این مراسم، مجمع قاریان استان نیز تشکیل شده و از ۱۳۰ فعال قرآنی که طی سال ۱۴۰۳ با کانون همکاری داشتند، تجلیل به عمل خواهد آمد.
قضاتلو از تداوم برگزاری کلاسهای آموزشی ویژه فرزندان کمبرخوردار در دهه کرامت خبر داد و گفت: این کلاسها سه روز در هفته برای کودکان بیسرپرست یا بدسرپرست برگزار میشود و در این ایام نیز ادامه دارد. همچنین برنامه دیدار با خانوادههای خادمیاران درگذشته نیز در دستور کار است.
وی ادامه داد: در هر شهرستان و کانون محلهای کرج، یک کرسی تلاوت برگزار میشود که در مجموع بیش از ۳۰ کرسی تلاوت در استان خواهیم داشت. همچنین از ۳۵ نوجوان برگزیده قرآنی که در این محافل حضور داشتند، تقدیر خواهد شد.
مسئول کانون خادمیاران قرآنی البرز با اشاره به برگزاری «مجمع خادمیاران» در روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت در تالار شهید نژادفلاح کرج، اظهار داشت: در حاشیه این مجمع، برنامههایی مانند تبلیغات قرآنی، میز خدمت و جذب استعدادهای قرآنی اجرا خواهد شد.
وی افزود: در آخرین جمعه دهه کرامت، برنامههایی همچون اذان، اقامه و تلاوت قرآن در نماز جمعه توسط خادمیاران برگزار میشود و نوجوانان قرآنی نیز در این مراسم مورد شناسایی و جذب قرار میگیرند.
قضاتلو همچنین از برگزاری ۲۷ محفل سنتی قرآن در سطح استان خبر داد و گفت: این محافل بهصورت منظم در طول سال فعال هستند و در دهه کرامت با برگزاری جشنهای ویژه، پررنگتر خواهند شد.
وی ضمن قدردانی از حمایت خیرین، از افتتاح یک مسجد و یک اقامتگاه با زیربنای ۴۰۰ متر در مشکیندشت خبر داد و افزود: این مکانها با حمایتهای مردمی ساخته شده و قرار است میزبان برنامههای قرآنی باشند.
قضاتلو در پایان تأکید کرد: به جای تمرکز صرف بر ساخت دادگستری و نهادهای قضایی، باید به توسعه دارالقرآنها و مراکز قرآنی پرداخت. ما خواهان احداث مرکز جامع قرآنی استان البرز هستیم و از رسانهها میخواهیم در گسترش فرهنگ قرآنی مشارکت جدی داشته باشند.
وی چالشهایی چون اختلافسلیقه، ضعف مدیریتی برخی مسئولان، عدم همکاری دستگاههای فرهنگی و کمبود مهارت در میان برخی قاریان را از موانع فعالیتهای قرآنی استان برشمرد.