معاون پارلمانی دولت سیزدهم: مطهری معمار بنای فکری نظام اسلامی بود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مراسم سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری که در بیت این شهید بزرگوار برگزار شد، سید محمد حسینی معاون پارلمانی دولت سیزدهم با تجلیل از مقام علمی و معنوی ایشان، گفت: آیت الله مطهری حاصل عمر امام خمینی(ره) بود و همانطور که امام فرمودند، در طهارت روح، قوت ایمان و قدرت بیان کم نظیر بود.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره شهید مطهری، افزود: مقام معظم رهبری ایشان را یکی از بزرگ ترین معماران بنای فکری نظام اسلامی دانسته اند. عمر پربرکت شهید مطهری و آثار گرانبهای به جای مانده از ایشان، گنجینه ای است که باید بیش ازپیش مورد توجه قرار گیرد.
شهید مطهری؛ الگوی استقامت در برابر انحرافات
حسینی در ادامه به نقل قولی از شهید مفتح اشاره کرد و گفت: شهید مفتح نقل می کردند که استاد مطهری در آستانه پیروزی انقلاب آرزو داشتند تا با اجازه امام، بیشتر به کارهای علمی بپردازند و در کتابخانه بنشینند و بنویسند. اما غیرت دینی ایشان باعث می شد در برابر هر انحرافی بایستند و با شجاعت مواضع اسلام ناب را تبیین کنند.
وی به نقش شهید مطهری در مقابله با جریان های انحرافی مانند منافقین و مارکسیست ها اشاره کرد و گفت: ایشان با درک عمیق از توطئه های دشمنان، همواره مرزهای حق و باطل را روشن می کردند. حتی در مباحثی مانند نقد اندیشه های دکتر شریعتی نیز با صراحت علمی وارد می شدند تا اشتباهات را اصلاح کنند.
استاد بیبدیل در تدریس و تحقیق
معاون پارلمانی دولت سیزدهم در ادامه به ویژگی های علمی شهید مطهری پرداخت و گفت: استاد مطهری در تدریس و تحقیق، استادی بی نظیر بود. ایشان به استقلال فکری تأکید داشت و با وجود علاقه به فلاسفه ای مانند ملاصدرا، در جای لازم نقدهای جدی به برخی اندیشه ها وارد می کردند. همچنین با تواضع علمی مثال زدنی، حتی به تدریس مباحث پایه برای دانشجویان می پرداختند.
پیشنهاد ثبت نام شهید مطهری در یونسکو
سید محمد حسینی در پایان پیشنهاد کرد: با توجه به جایگاه بین المللی شهید مطهری و ترجمه آثار ایشان به زبان های مختلف، خوب است پیگیر ثبت نام ایشان در یونسکو به عنوان یک شخصیت علمی و فرهنگی برجسته باشیم تا در سطح جهانی بیشتر معرفی شوند.