آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۲۳۰
رئیس‌کل دادگستری استان کرمان:

استان کرمان با چالش‌های امنیتی متعدد رو‌به‌رو است / شهرستان گنبکی دادگاه ندارد

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه در استان کرمان با چالش‌های امنیتی متعدد رو‌به‌رو هستیم، تاکید کرد: برنامه‌ریزی باید مبتنی بر واقعیت‌ها باشد، نه اعداد روی کاغذ.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس‌کل دادگستری استان کرمان در نشست با مسئولین دادستانی، از افزایش چشمگیر ورودی پرونده‌ها و کمبود منابع انسانی در دستگاه قضایی استان خبر داد و گفت: طی سال گذشته، ورودی پرونده‌ها در دادگستری کرمان نسبت به سال قبل ۲۰ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به تلاش دستگاه قضایی برای مدیریت بار پرونده‌ها، افزود: در همین بازه زمانی، حدود ۸ هزار و ۵۰۰ پرونده قدیمی از چرخه آمار کسر شده که نشان‌دهنده تلاش مضاعف قضات و کارکنان در رسیدگی به پروند‌ه‌های مسن و انباشته است.

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان، بازرسی‌های انجام‌شده را فرصتی برای شناسایی نقاط ضعف و قوت عنوان کرد و اظهار کرد: حضور هیأت بازرسی از مرکز می‌تواند مسیر بهبود عملکرد را روشن‌تر کند، بخشی از نواقص، پیش‌تر مشاهده شده بود و بخشی دیگر نیز با نگاه دقیق این هیأت مشخص شد که تذکرات آنها حتماً مورد توجه قرار خواهد گرفت.

او با ابراز نگرانی از وضعیت منابع انسانی در استان تأکید کرد: شاید بتوان گفت بیش از نیمی از مشکلات قضایی استان ناشی از کمبود کادر قضایی است، در مرکز استان با وجود فعالیت ۲۰ شعبه دادگاه تخصصی، حتی یک دادرَس آزاد برای رسیدگی جایگزین وجود ندارد.

حجت الاسلام حمیدی ادامه داد: در برخی شهرستان‌ها با وجود داشتن فرماندار، هنوز تشکیلات قضایی مستقل ندارند، به‌عنوان نمونه، شهرستان گنبکی از نبود دادگاه رنج می‌برد، در عین حال، دادگاه‌های صلح نیز با بحران جدی کمبود نیرو مواجه‌اند.

وی با بیان اینکه «دنبال آمارسازی نیستیم»، گفت: آمار‌ها باید بازتاب واقعیت میدانی باشند، در استانی با چالش‌های امنیتی متعدد، برنامه‌ریزی باید مبتنی بر واقعیت‌ها باشد، نه اعداد روی کاغذ.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار