آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۴۵۶
یادداشت دانشجویی|

انحلال بانک آینده تنها راه حمایت از معیشت مردم است

فاطمه رحیمی، دانشجوی مهندسی شیمی دانشگاه ارومیه، در انتقاد شدید از بانک آینده، آن را به دلیل زیان انباشته ۱۱۰ هزار میلیارد تومانی و سوءمدیریت‌های گسترده به بحرانی اقتصادی تبدیل شده دانست. او ادامه فعالیت این بانک را خیانت به منافع عمومی دانسته و بر لزوم انحلال فوری آن و برخورد جدی با بانک‌های رانتی و زیان‌ده تأکید کرد.
انحلال بانک آینده تنها راه حمایت از معیشت مردم است

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  فاطمه رحیمی از دانشگاه ارومیه دانشجویی رشته مهندسی شیمی: در سال‌های اخیر، برخی بانک‌های خصوصی نه‌تنها وظیفه اصلی خود در حمایت از اقتصاد ملی را ایفا نکرده‌اند، بلکه با سوءمدیریت، فساد مالی و تصمیمات غلط، به بحرانی برای کشور تبدیل شده‌اند. بانک آینده، با زیان انباشته ۱۱۰ همتی در یک سال اخیر نشان میدهد نه تنها ورشکسته است بلکه با ادامه فعالیت خود، زیان‌های بیشتری را بر دوش مردم و اقتصاد ملی تحمیل می‌کند. هیچ طرح اصلاحی برای این بانک عملیاتی نبوده و تمامی مهلت‌های اعطا شده، فقط منجر به افزایش مشکلات شده است. ادامه فعالیت این نهادها نه یک تصمیم اقتصادی، بلکه یک خیانت به منافع عمومی است.

این بانک با پرداخت تسهیلات کلان به شرکت‌های زیرمجموعه، جذب سپرده با سودهای نجومی، و سرمایه‌گذاری‌های غیرشفاف در پروژه‌هایی مانند ایران‌مال، به یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های فساد اقتصادی کشور تبدیل شده است.


بانک آینده هم در مدیریت مالی شکست خورده و هم تسهیلات را به شیوه‌ای رانتی تخصیص داده است. ۷۵ درصد از وام‌های این بانک به شرکت‌های وابسته به خودش اختصاص یافته و نمونه‌ای آشکار از فساد ساختاری است که بدون برخورد قاطع همچنان ادامه خواهد داشت. پروژه‌هایی مانند ایران‌مال نیز از همین مدیریت غیرشفاف بهره برده‌اند و باید در کنار انحلال بانک، تحت بررسی جدی قرار گیرند.


بانک آینده با شعار «آینده روشن است» سعی در فریب افکار عمومی دارد، اما واقعیت این است که آنچه پیش رو داریم، نه آینده‌ای روشن، بلکه مبهم و مسیر سقوطی است که باید هرچه زودتر متوقف شود. دیگر زمان مماشات به پایان رسیده است وهیچ توجیهی برای ادامه فعالیت چنین نهادی وجود ندارد انحلال فوری این بانک، و برخورد جدی با سایر بانک‌های رانتی و زیان‌ده، تنها راه جلوگیری از گسترش این بحران است. هر روز تعلل در تصمیم‌گیری، خیانت به اقتصاد کشور و سفره مردم است. مسئولان باید این آزمون تاریخی عدالت را با اقدام قاطعانه پشت سر بگذارند.

 

*انتشار یادداشت‌ها به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار