
سرمایهگذاری در تولید و تغییر نگرش الویت اول چهارمحال و بختیاری است
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، در راستای تحقق شعار سال و تسریع در دستیابی به اهداف آن، تیم اقتصادی استان برنامهای جامع و عملیاتی را در دستور کار قرار داده است.
با توجه به نقش کلیدی مسائل اقتصادی در جنگهای ترکیبی و ضرورت بهرهگیری از فناوریهای نوین، این برنامه بر ایجاد زیرساختهای تولید، جذب سرمایهگذاری، و تقویت مشارکت بخش خصوصی تمرکز دارد. در این مسیر، بازنگری نظام اولویتها و اسناد بالادستی، تعیین راهبردهای اجرایی، و ایجاد بستر مناسب برای سرمایهگذاری مولد در اولویت قرار گرفتهاند.
به همین بهانه با معاون اقتصادی استانداری به گفتوگو نشستیم تا بخشی از برنامههای این تیم در راستای تحقق شعار سال را برایمان شرح دهد.
ملکمحمد قربانپور در این راستا در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، گفت: مولفه قدرت در جنگهای ترکیبی مسائل اقتصادی است لذا استفاده از فناوریهای نوین برای جذب و جلب مشارکت بخش خصوصی در این خصوص بسیار مهم و کارگشا میباشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: ما الان در شرایطی هستیم که با وجود فناوریهای نوین همچنان مثل گذشته فکر و عمل میکنیم.
وی افزود: شعار سال، یک ظرفیت و فرصت است برای ما که بتوانیم از تخصیصهای سخت افزاری و نرم افزاری که داده میشود استفاده کنیم.
قربانپور ادامه داد: برنامه هفتم نظام اولویتهایی را مدنظر قرار میدهد در این راستا ما الویتهای اصلی استان را مشخص کردیم که شامل مهمترین وجه سرمایهگذاری برای تولید، سرمایهگذاری برای تغییر نگرشها، سرمایهگذاری برای تولید سرمایه اجتماعی و افزایش مهارتها است.
وی با بیان اینکه ما به صورت عملیاتی بر روی طرح مربع توسعه کار میکنیم، گفت: در اولین گام به تبیین مفهوم مستتر در شعار سال پرداختیم که اولین شاخص این شعار بحث سرمایه گذاری برای زیرساختهای تولید است.
سرپرست هماهنگی امور اقتصادی استانداری افزود: نقش مدیران در توسعه و تغییر باورهای آنها و خط مشیهایی که در این مسیر تعیین میکنند بسیار مهم است البته که نقشآفرینی و سهمی که بخش خصوصی میتواند در این خصوص داشته باشد نیز برای ما مهم است.
نظام الویتها و اسناد بالا دستی باید بازنگری شوند
وی ادامه داد: نگاهی که باید رخ دهد این است که نظام الویتها و اسناد بالا دستی را بازنگری کنیم و باید ببینیم چه کارهایی را نباید انجام دهیم و بر اساس نظام اولویتها با رویکرد عمل به شعار سال حرکت کنیم.
قربانپور بیان کرد: نگاه شعار سال به سرمایهگذاری مولد و جلوگیری از ورود مردم به بازارهای غیرمولد است که این امر به خودی خود محقق نمیشود پس باید این حوزه را برای آنها جذاب کنیم و احساس تعلق خاطر به کشور و تولید در سرمایه گذار ایجاد کنیم در این راستا وظیفه ما بستر سازی و ثبات بخشی در سرمایه گذاری اقتصادی است.
وی با اشاره به اینکه اولویتهای ۲۱ گانه برای دستگاههای مختلف تعیین شده، گفت: اگر ساختار اقتصادی استان مدنظر قرار گیرد نقش و سهم بخش خصوصی در استان ما به نسبت برخی استانها بیشتر است و ما باید از ظرفیت قوانین که وجود دارد به بهترین نحو استفاده کنیم.
قربانپور اظهار کرد: ارائه اولویتهای بخشی و برگزاری کارگروه مشابه در شهرستان توسط فرمانداران با هدف تعیین اولویت دو اقدام مهمی است که باید در این راستا انجام شود.
وی افزود: یعنی هر شهرستان طرحهای پیشران و اولویتهای خود را معرفی و برای عملیاتی کردن آن طرح، برنامههای خود را ارائه دهد.
قربانپور در پایان گفت: از طرف ديگر دولت نگاه ویژهای به معیشت و اقتصاد مردم در مناطق کمتر توسعه یافته استان دارد و با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای همان منطقه با رویکرد نگاه به تحول اقتصادی در چنین نقاطی عمل خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، اجرای این برنامه میتواند زمینهای برای تحول اقتصادی استان، افزایش سرمایهگذاریهای مؤثر، و توسعه پایدار فراهم کند. با مشخص شدن اولویتهای ۲۱گانه و نقش ویژه بخش خصوصی، استان قادر خواهد بود از ظرفیتهای موجود به بهترین شکل بهرهبرداری کند.
ایجاد ثبات در فضای سرمایهگذاری، حمایت از مناطق کمتر توسعهیافته، و تغییر نگرشهای مدیریتی، مسیر تحقق شعار سال را هموار خواهد کرد و به ارتقای سطح معیشت و رفاه اجتماعی کمک خواهد کرد.