آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۵۱۹

علت اصلی فوت موتورسیکلت‌سواران در تصادفات

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: بیش از ۸۰ درصد دلیل فوت راکبان موتورسیکلت‌سوار در تصادفات ناشی از ضربه مستقیم به سر است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در راستای هماهنگی‌های صورت گرفته، روز گذشته مسابقه دوستانه بین تیم پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ و تیم ستارگان دهه ۶۰ برگزار شد.

وی افزود: هدف از برگزاری این مسابقه، تحقق فرمایش رئیس جمهور، پزشکیان، در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ و در طرح نوروزی ۱۴۰۴ مبنی بر ترویج پویش نه به تصادف بود. در طرح نوروزی، تمامی دستگاه‌ها، به ویژه رسانه‌ها، نقش مهمی در ترویج این پویش ایفا کردند.

سردار موسوی‌پور با تأکید بر استمرار پویش نه به تصادف گفت: هدف ما این است که این پویش محدود به بازه زمانی خاصی نباشد و تا پایان سال، تمامی دستگاه‌ها، نهادها، ارگان‌ها، سازمان‌ها و به خصوص رسانه‌ها به صورت جدی در این زمینه فعالیت کنند تا بتوانیم در پایان سال در کاهش تصادفات و برقراری نظم و عبور و مرور در پایتخت موفق باشیم.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه با اشاره به طرح اهدای کلاه ایمنی با عنوان کلاه ایمنی، کلاه زندگی که از مهرماه ۱۴۰۳ آغاز شده است، اظهار داشت: متأسفانه بیش از نیمی از تصادفات پایتخت مربوط به موتورسیکلت‌سواران است و ۴۶ درصد از جان‌باختگان حوادث رانندگی را این قشر تشکیل می‌دهند. بیش از ۸۰ درصد از فوت راکبان موتورسیکلت‌سوار ناشی از ضربه مستقیم به سر است و به‌طور میانگین، روزانه یک موتورسوار در اثر تصادفات جان خود را از دست می‌دهد. از این رو، فرهنگ‌سازی در زمینه استفاده از کلاه ایمنی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: چهره‌های پرطرفدار ورزشی و پیشکسوتان فوتبال می‌توانند در مقام یک رسانه پیام ما را به مخاطبمان برسانند و فرصتی باشند تا پلیس بتواند با اقشار مختلف جامعه ارتباط برقرار کنند. با توزیع بیش از ۴۰ هزار کلاه ایمنی رایگان از مهرماه ۱۴۰۳ تا اردیبهشت ماه سال جاری، تلاش می‌کنیم تا استفاده از کلاه ایمنی به یک فرهنگ تبدیل شود و تمامی موتورسیکلت‌سواران نسبت به استفاده از آن اهتمام ورزند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار