خراسان رضوی رتبه نخست ترانزیت خروجی کشور را کسب کرد

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی گفت: بیش از سه میلیون تن کالای ترانزیتی سال ۱۴۰۳ از مرزهای زمینی این استان خارج شدکه این رقم، خراسان رضوی را در رتبه نخست ترانزیت خروجی کشور در مرزهای زمینی قرار داده است.
جعفر شهامت افزود: علاوه بر این با عبور از هدفگذاری برای ترانزیت ورودی، نقش کلیدی این استان در گذرگاههای بینالمللی بیش از پیش نمایان شد.
شهامت اضافه کرد: در بخش ترانزیت ورودی نیز، استان با ثبت جا به جایی یک میلیون و ۲۰۰ تن کالا، رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است این در حالی است که هدفگذاری ما برای ترانزیت ورودی در سال ۱۴۰۳، یک میلیون تن بود که با تلاشهای صورتگرفته، پیش از پایان سال این هدف محقق شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی با اشاره به اهمیت مرزهای استان در ترانزیت بینالمللی گفت: پایانه مرزی دوغارون بیشترین سهم را در ترانزیت خروجی و پایانه مرزی لطفآباد بیشترین سهم را در ترانزیت ورودی استان داشته است.
شهامت افزود: افزایش ۲۰ درصدی تردد ناوگان ترانزیتی در مرزهای استان نسبت به سال ۱۴۰۲، نشاندهنده بهبود شرایط و تسهیل انجام فرآیندهای ترانزیتی نسبت به گذشته است.
وی ادامه داد: این موفقیت نتیجه همکاری مؤثر بین فعالان بخش خصوصی، دستگاههای اجرایی مرتبط و تلاشهای مستمر همکاران ما در پایانههای مرزی استان است که امیدواریم با ادامه این روند، جایگاه استان خراسان رضوی در ترانزیت بینالمللی بیش از پیش تقویت شود.
خراسان رضوی با بیش از ۱۳هزار کیلومتر راه آسفالته و چهار پایانه مرزی «سرخس، دوغارون، لطف آباد و باجگیران» از کانونهای مهم حمل و نقل و ترانزیت کشور است البته ترددهای تجاری در پایانه مرزی باجگیران شهرستان قوچان با ترکمنستان به شکل قابل توجهی صورت نمیگیرد.