آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۶۸۵
معاون وزیر میراث فرهنگی:

تقویت دیپلماسی گردشگری از اهداف اصلی دولت چهاردهم است

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گفت: تقویت دیپلماسی گردشگری در عرصه بین‌المللی از راهبردهای اصلی این وزارتخانه در دولت چهاردهم است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، انوشیروان محسنی بندپی سه‌شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس، گفت: در یکسال گذشته، پس از سال‌ها توقف، با حضور در نمایشگاه‌های معتبری مانند فیتور اسپانیا، برلین و دبی، از هر فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های میراثی، گردشگری و صنایع دستی کشور استفاده شد.

وی بیان کرد: تسهیل فرآیندهای اداری و حمایت از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی از دیگر اولویت‌های وزارتخانه است؛ این وزارتخانه با بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌ها، افزایش کیفیت و سرعت در اجرای پروژه‌ها را دنبال می‌کند.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با مصوبه دولت در پایان سال ۱۴۰۳، تمام تجهیزات مرتبط با صنعت گردشگری شامل هتل‌ها، کشتی‌های تفریحی و اتوبوس‌های مسافربری از پرداخت عوارض گمرکی معاف شدند.

محسنی بندپی با اشاره به حمایت از پروژه‌های نوین گردشگری عنوان کرد: ایجاد تاسیسات ترکیبی با ۶۰ درصد کاربری هتل و ۴۰ درصد سایر امکانات، در شهرستان‌هایی که احداث هتل به صرفه نیست، در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: تقویت نقش وزارت میراث فرهنگی در نظام حکمرانی کشور نیز پیگیری شده و تاکنون چهار هزار و ۲۲۰ پست سازمانی جدید به ساختار این وزارتخانه افزوده شده است.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، از رشد ۶.۲۷ درصدی تعداد گردشگران در بخش گردشگری فرهنگی کشور خبر داد و گفت: این موفقیت مرهون همکاری بین‌دستگاهی و رفع موانع بازدید از جاذبه‌هاست.

محسنی بندپی با اشاره به آمار نوروزی افزود: تخت جمشید و حافظیه در فارس میزبان نزدیک به ۵۰۰ هزار بازدید کننده بودند که نشان‌دهنده جذابیت تاریخی و فرهنگی این استان است.

وی ادامه داد: استان فارس با دارا بودن ظرفیت‌های منحصربه‌فرد در حوزه‌های زیارت، سلامت، فرهنگی و طبیعی، توانایی پاسخگویی به تمامی سلایق گردشگری را دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار