آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۱۷۹

۶ کشور اروپایی از تشدید اشغالگری رژیم صهیونیستی در غزه هشدار داده و خواستار رفع فوری محاصره شدند

شش کشور اروپایی از تشدید اشغالگری رژیم صهیونیستی در غزه هشدار دادند و خواستار رفع فوری محاصره شدند. آن‌ها همچنین آزادی اسرای فلسطینی را درخواست کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ شش کشور اروپایی امروز چهارشنبه بیانیه مشترکی صادر کردند که در آن از اعلام رژیم صهیونیستی مبنی بر گسترش جنگ و اشغال غزه و ماندن در آن هشدار داده‌اند و آن را به عنوان تشدید خطرناک وضعیت می‌دانند.

در این بیانیه کشورهای اسپانیا، نروژ، ایرلند، لوکزامبورگ، اسلوونی و ایسلند مشارکت داشتند و نگرانی عمیق خود را از اعلام رژیم صهیونیستی برای گسترش جنگ در غزه و اشغال آن ابراز کردند. آن‌ها این اقدام را «تنشی جدید» می‌دانند که تهدیدی برای راه‌حل دو دولتی میان فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود.

در بیانیه‌ای که وزارت امور خارجه ایسلند در وب‌سایت رسمی خود منتشر کرد، شش کشور اروپایی تأکید کردند که هر گونه تشدید نظامی بیشتر در غزه وضعیت فاجعه‌بار کنونی برای مردم غیرنظامی فلسطینی را بدتر خواهد کرد و زندگی اسرای رژیم صهیونیستی در این منطقه را تهدید خواهد کرد.

کشورهای اروپایی همچنین خواستار رفع فوری محاصره غزه شدند و اعلام رژیم صهیونیستی را «عبور جدید از مرزها» توسط «تل‌آویو» توصیف کردند.

این کشورها تأکید کردند که به شدت مخالف هرگونه تغییرات دموگرافیک یا منطقه‌ای در غزه هستند که منجر به اخراج دائمی ساکنان این منطقه یا اجبار آن‌ها به مهاجرت شود و چنین اقداماتی را نقض قوانین بین‌المللی دانستند.

بیانیه همچنین اشاره کرد که غزه بخشی جدایی‌ناپذیر از کشور فلسطین است و متعلق به مردم فلسطین است و تأکید کرد که هرگونه نظامی که تضمین‌کننده دریافت کمک‌های انسانی برای تمامی ساکنان نباشد، قابل قبول نخواهد بود.

شش کشور اروپایی خواستار ازسرگیری آتش‌بس و آزادی بدون قید و شرط تمامی اسرای فلسطینی شدند.

این بیانیه در حالی صادر می‌شود که هشدارهای بین‌المللی در مورد فاجعه انسانی در غزه افزایش یافته و وضعیت بهداشتی و معیشتی به شدت وخیم شده است. محاصره و تجاوزات رژیم صهیونیستی بیش از یک سال و نیم است که ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار