آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۲۸۰

وزیر کار: در حوزه بیمه کارگری گزارش تکان‌دهنده‌ای استخراج شده است / اقدامات جدید برای افزایش حقوق کارگران و کارمندان

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در حوزه بیمه کارگری گزارش تکان‌دهنده‌ای استخراج شده است، تصریح کرد: ۱۲ میلیون بیمه شده اجباری تامین اجتماعی در سطح کشور داریم.
وزیر کار: در حوزه بیمه کارگری گزارش تکان‌دهنده‌ای استخراج شده است / اقدامات جدید برای افزایش حقوق کارگران و کارمندان

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد میدری شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی مسائل حوزه تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان با گرامیداشت هفته کار و گارگر با اشاره به اینکه در حوزه بیمه کارگری گزارش تکان‌دهنده‌ای استخراج شده است، تصریح کرد: ۱۲ میلیون بیمه شده اجباری تامین اجتماعی در سطح کشور داریم که ۷۵ درصد را آقایان و ۲۵ درصد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: از بهمن ۱۴۰۲ تا بهمن ۱۴۰۳ حدود ۸۳ درصد بیمه شدگان جدید را بانوان تشکیل دادند که نشان می‌دهد آقایان تمایل کمتری به بیمه اجباری دارند و به سمت خویش فرمایی می‌روند و این موضوع آینده تامین نیروی آقا را به خطر می‌اندازد.

وی در ادامه درباره کمبود نیرو در وزارت بهداشت گفت: کمبود نیروی انسانی در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز موجب ایجاد چالش برای تامین پزشک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی شده است.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: در سازمان اداری استخدامی کشور اقداماتی برای افزایش حقوق کارگران و به خصوص کارمندان در نظر گرفته شده که جزئیات این خبر خوش به زودی اعلام می‌شود.

میدری بیان کرد: دستمزد نگهداری افراد معلول ۴۰ درصد و مستمری بازنشستگان ۴۵ درصد افزایش یافته است تا مشکلات جامعه کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه عوارض بیمه کارگران ساختمانی ۲.۵ درصد کاهش یافته است، افزود: امسال ۴۰۰ هزار بازنشسته به جمع بازنشستگان کشور اضافه خواهد شد.

میدری با تاکید بر حمایت از نیروی کار و ارایه خدمات به این قشر، یادآور شد: ۶ میلیون نفر کارگر از جمله رانندگان و تولید کنندگان صنایع دستی هستند که بیمه تامین اجتماعی ندارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار