کد خبر:۱۲۵۹۳۲۰
آغاز آتشبس ۳ روزه روسیه با اوکراین
درحالیکه آتشبس ۳ روزه روسیه با اوکراین آغاز شده است؛ کی یف آن را نمایشی خنده دار توصیف کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای اجرای آتشبس ۳ روزه با اوکراین، امروز پنجشنبه اجرایی شد؛ اقدامی که کرملین اعلام کرد آمادگی کییف برای صلح را «آزمایش» خواهد کرد؛ اما اوکراین آن را بهعنوان نمایشی خنده دار توصیف کرده است.
بر اساس اعلام این رسانه، دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه برای برقراری آتشبس ۳ روزه با اوکراین از امروز به اجرا درآمد.
اوکراین آتشبس روسیه که در هشتادمین سالگرد روز پیروزی (۹ می، پیروزی در جنگ جهانی دوم) به اجرا در آمد را نمایشی خنده دار خواند و خواستار برقراری آتش بس کامل شد.
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین دیروز در سخنانی ادعا کرده بود که همچنان خواستار اجرای آتشبس ۳۰ روزه با روسیه است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.