آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۴۷۷
مسئول مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی سازمان بسیج:

بسیجی حرکت می‌کند و برای حل مشکلات اقدام می‌کند

مسئول مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: در فرهنگ بسیجی، فرد بسیجی نمی‌نشیند؛ بلکه بسیجی حرکت می‌کند و برای حل مشکلات اقدام می‌کند و بسیج باید به عنوان بازوی اجرایی و فعال برای دستگاه‌های اجرایی کشور نقش‌آفرینی کند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار فضل الله کفیل مسئول مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی سازمان بسیج مستضعفین کشور، عصر پنج شنبه در مراسم اجلاسیه مجمع بسیجیان استان کرمان گفت: در سال ۱۴۰۳ که ما خدمت حضرت آقا مشرف شدیم فرمودند که بسیج را باید تقویت کرد.

او بیان کرد: رهبری تاکید کردند که یکی از راهکار‌های تقویت بسیج، این است که باید به عنوان بازوی اجرایی و فعال برای دستگاه‌های اجرایی کشور نقش‌آفرینی کند.

مسئول مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی سازمان بسیج مستضعفین افزود: از سوی دیگر، بسیج یک فرهنگ است و بسیجی یک فرهنگ را اجرایی می‌کند.

سردار کفیل گفت: در فرهنگ بسیجی، بسیجی نمی‌نشیند؛ بلکه بسیجی حرکت می‌کند و برای حل مشکلات اقدام می‌کند.

وی افزود: یکی از ظرفیت‌های بسیار اساسی بسیج همین مجلس نخبگان است و این مجلس نخبگانی را باید قوه عاقله شهرستان‌ها و استان‌ها بدانیم؛ چرا که همه ما دنبال حل مشکلات حوزه مدیریتی خودمان هستیم.

سردار کفیل بیان کرد: در اجرای طرح نفس ۶ هزار کودک نجات پیدا کردند و این نشان می‌دهد که این طرح، طرح موفقی است؛ که سرمایه‌گذاری سنگینی در این موضوع انجام شده است

وی با بیان اینکه فضای مجمع بسیجیان و مجلس نخبگانی باید با قوت ادامه پیدا کند، تصریح کرد: یکی از راه‌های ادامه این مسیر استقبال مدیران است.

مسئول مرکز راهبردی و اندیشه‌ورزی سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به نام‌گذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری، گفت: رهبر انقلاب بر این نکته تأکید دارند که شعار سال نباید تنها به عنوان یک موضوع تبلیغاتی مطرح شود.

سردار کفیل افزود: باید به راهکار‌های عملی این شعار توجه کنیم و آن را در عمل پیاده‌سازی کنیم تا به روزی برسیم که کم‌ترین مشکلات و چالش‌ها را در جامعه شاهد باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار