سه طرح مهم صنعت آب و برق با حضور رئيس جمهور افتتاح ميشود
سه طرح مهم صنعت آب و برق با حضور رئيس جمهور در هفته جاری افتتاح ميشود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، مجید نامجو امروز در یکصد و نوزدهمین نشست شورای آب این وزارتخانه، به بهره برداری رسمی از نیروگاه سیکل ترکیبی یزد اشاره کرد و گفت: این نیروگاه با ظرفیت 500 مگاوات فردا با حضور رئیس جمهور به بهره برداری می رسد.
وي آغاز بهره برداری از سد کمال صالح استان مرکزی در روز سه شنبه هفته جاری را از دیگر برنامه های وزارت نیرو با حضور رئیس جمهور اعلام کرد و افزود: پنجشنبه این هفته نیز آبگیری نهایی سد سیمره در استان ایلام با حضور احمدی نژاد آغاز می شود.
وزیر نیرو سپس با اشاره به برگزاری ششمین نشست شورای عالی آب با حضور رئیس جمهور در روز گذشته گفت: این نشست مصوبه های بسیار خوبی داشت.
نامجو در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفر اخیرش به ترکیه، تصريح کرد: در این سفر نقشه راه کاملی در بخش انرژی تهیه و تدوین شد.
وی گفت: در این نقشه ساخت نزدیک به 20 هزار مگاوات ظرفیت مشترک نیروگاهی طراحی شد که باید با دقت و جدیت پیگیری و اجرا شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰