آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۱۴۵

ورود میدانی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به بررسی جنگل خواری در هیرکانی

نماینده قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی از ورود میدانی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به موضوع جنگل خواری در هیرکانی و معضل پسماند در شمال کشور خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی کشوری روز شنبه در نشست شورای اداری روستای کارمزد بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه باتوجه به پیگیری‌های صورت گرفته برای حضور مسئولان در منطقه، ‌دومین سفر رسمی اعضای کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی را در مازندران داشتیم، اظهار کرد: نماینگان عضو این کمیسیون در مازندران حضور پیدا کردند و به سه تیم مختلف تقسیم شدند و در سطح استان به سفرهای مختلف نظارتی پرداختند و بالغ بر ۱۵ مورد از موارد مهم استان را مورد بازدید قرار دادند.

وی افزود: موارد مهم اعم از پسماند، بررسی مواردی که ترک فعل صورت گرفته بود، رفع تداخلات، جنگل‌خواری و قاچاق چوب و موارد دیگر بود که کمیسیون اصل ۹۰ مجلس آخرین مرجع تظلم‌خواهی مردم و یک رکن فراجناحی را شکل می‌دهد و جریان مربوط به خواست مردم در آن رسیدگی می‌شود.

‌نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس‌ باتوجه به سفر اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به سوادکوه درمورد موارد بررسی شده در این شهرستان‌ گفت: یکی از موارد مربوط به منطقه به ویژه سوادکوه رفع تداخلات بود که براساس نقشه‌های قدیمی مربوط به سال ۱۳۴۲ بود و گزارش‌های دقیق و میدانی نبود از این رو الزامی برای اعضای اصل نود قرار دادیم که بازدید میدانی داشته باشند چراکه سال‌ها مردم از این موضوعات رنج می‌بردند. موضوع بعدی نیز موضوع مربوط به حرائم بود این موارد هم بازدید میدانی انجام شد.

کشوری‌ خاطرنشان کرد: رئیس کمیسیون اصل نود طبق وعده‌ای که در جلسات بازدید داده بود گفت که ۲ هفته بعد از سفر که یک هفته از آن گذشت و از هفته آینده می‌شود جلساتی برای اینکه مصوبات سفر مورد تصویب قرار بگیرد برگزار خواهد کرد و نتیجه جلسات به اطلاع مردم و دستگاه‌ها خواهد رسید و برخی جلسات نیز نیاز به مطالعات بیشتر در تهران دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار