آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۳۸۹

کرملین: آتش‌بس پایان یافت/ صلح دائمی با اوکراین نیاز به مذاکرات جدی دارد

کرملین اعلام کرد که آتش‌بس عید پایان یافته و دستیابی به صلح دائمی با اوکراین نیاز به مذاکرات جدی دارد. پوتین پیشنهاد مذاکرات مستقیم با کی‌یف در استانبول را مطرح کرد. ترامپ این پیشنهاد را فرصتی بزرگ برای صلح دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ سخنگوی کرملین تأکید کرد که دستیابی به صلح دائمی در اوکراین تنها از طریق مذاکرات جدی ممکن خواهد بود و همچنین به پایان آتش‌بس به مناسبت هشتادمین سالگرد پیروزی که توسط رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، پیشنهاد شده بود، اشاره کرد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، امروز یکشنبه اعلام کرد: «تحقق صلح دائمی در اوکراین تنها از طریق مذاکرات جدی امکان‌پذیر است.»

او همچنین افزود که «در واقع، ما شاهد یک آتش‌بس واقعی از طرف کی‌یف نبوده‌ایم.»

 

پیشنهاد پوتین برای مذاکرات مستقیم با اوکراین

 

رئیس‌جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، روز یکشنبه پیشنهاد کرد که «مذاکرات مستقیم با کی‌یف بدون هیچ پیش‌شرطی از سر گرفته شود.»

پوتین همچنین پیشنهاد کرد که «مذاکرات مستقیم با اوکراین روز ۱۵ مه جاری در شهر استانبول ترکیه برگزار شود.»

در این زمینه، یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه، اعلام کرد که «کرملین ترکیب هیأت روسی برای مذاکرات مستقیم با اوکراین در استانبول را اعلام خواهد کرد.»

در همین راستا، رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، به پیشنهاد روسیه واکنش نشان داد و گفت: «این روز ممکن است روز بزرگی برای روسیه و اوکراین باشد»، و افزود که «این گام نمایانگر فرصتی بزرگ برای دستیابی به صلح بین دو کشور است و ممکن است آغاز حل مناقشه طولانی باشد.»

ترامپ همچنین تأکید کرد که «ما به همکاری با روسیه و اوکراین برای پایان دادن به بحران ادامه خواهیم داد» و اشاره کرد که «ایالات متحده آمریکا می‌خواهد بر بازسازی و تجارت تمرکز کند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار