
تمرکز صنایع ساوه بر تولید برق خورشیدی با خرید تضمینی ۲۰ ساله

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علیرضا دنیوی با اشاره به ضرورت همراهی صنایع، کشاورزی و دستگاههای اجرایی در مسیر مدیریت مصرف انرژی و سرمایهگذاری در تولید برق تجدیدپذیر اظهار کرد: در بخش کشاورزی، چاههای دارای انشعاب مجاز میتوانند تا ۸۰ درصد دیماند مصرفی خود را از طریق پنلهای خورشیدی تأمین کنند که در ماههای خرداد تا شهریور برق آنها قطع نمیشود و در دیگر ماهها، شرکت برق تولید آن را با قیمت تضمینی خریداری میکند.
وی افزود: صنایع برای جلوگیری از قطع برق در ساعات پیک مصرف، میتوانند از تهاتر انرژی با احداث نیروگاه خورشیدی استفاده کنند؛ بهطوریکه صنایع سه شیفت ۸۰ درصد، ۲ شیفت ۶۵ درصد و تک شیفت ۵۰ درصد دیماند مصرفی خود را از این طریق تأمین میکنند.
به گفته دنیوی، تاکنون ۳۸ شرکت در ساوه وارد فرآیند احداث نیروگاه خورشیدی شدهاند که از این میان، شرکت یدکی موتور یک نیروگاه یک مگاواتی و شرکت اینانا یک نیروگاه ۱۰۰ کیلوواتی احداث کردهاند و گروه شیشه نیز نیروگاه ۲.۷ مگاواتی خود را به بهرهبرداری رسانده است.
وی با بیان اینکه متوسط تولید سالانه برق از هر کیلووات پنل خورشیدی در ساوه حدود یکهزار و ۶۰۰ تا یکهزار و ۷۰۰ کیلووات ساعت است که بالاتر از میانگین جهانی است، گفت: در صورت همکاری منابع طبیعی برای تأمین زمین مناسب و تسهیل پرداخت تسهیلات بانکی با کمک نمایندگان و نهادهای مرتبط، امکان توسعه گسترده این طرحها فراهم خواهد شد.
دنیوی همچنین تأکید کرد: مردم و حتی خانوارهایی که امکان نصب پنلهای خانگی دارند، میتوانند از این فرصت برای کاهش هزینهها و کسب درآمد پایدار استفاده کنند.