به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، مجتبی یادگاری با تاکید بر تمرکز شبکه برق بویین میاندشت بر سرمایه گذاری در حوزه انرژی های تجدید پذیر، افزود: اعتباری که برای احداث نیروگاه های خورشیدی در بویین میاندشت هزینه شده، حدود ۱۷۰ میلیارد ریال است که ماحصل آن تولید سالانه حدود ۱/۶ مگاوات ساعت برق است.
وی با بیان اینکه برای احداث نیروگاه خورشیدی نیازی به سرمایه اولیه نیست، تصریح کرد: اداره برق با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره)، بسیج سازندگی و اداره بهزیستی تسهیلات یک میلیارد و ۵۰۰ هزار ریالی با بهره کم، به متقاضیان پرداخت می کند.
مسئول امور برق بویین میاندشت با اشاره به تابش آفتاب در بیشتر روزهای سال و شرایط اقلیمی خاص این شهرستان، افزود: وضعیت خوبی برای ورود سرمایه گذاران در این حوزه مهیا است و امور برق بویین میاندشت آمادگی دارد قرارداد ۲۰ ساله با متقاضیان، با نرخ هر کیلو وات ۳۰ هزار ریال منعقد کند.
وی با عنوان اینکه اکنون حدود یک هزار خانوار در بویین میاندشت از برق تولیدی نیروگاه های خورشیدی بهره می برند، گفت: بدلیل ناترازی انرژی در کشور و قطعی برق بخصوص در فصل تابستان، به شهروندان و بویژه کشاورزان توصیه می شود بهمنظور جلوگیری از خسارات احتمالی، برای نصب پنل های خورشیدی اقدام کنند.