
احیای معدن فسفات قیام/گامی بزرگ در مسیر اشتغالزایی و توسعه صنعتی لنده

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد تقوی، فرماندار شهرستان لنده گفت: این معدن که حدود پنجاه سال پیش کشف شد و بارها توسط سازمانها و کارشناسان مختلف مورد مطالعه قرار گرفت ولی تاکنون اقدام قابل توجهی صورت نگرفته است.
وی افزود : آخرین برآوردها نشان میدهد که این معدن بیش از ده میلیون تن با عیار ۱۲ درصد و شیب ۴۵ درجه زیرزمین تعیین شده است.
فرماندار لنده با اشاره به اهمیت این پروژه و نامگذاری امسال که از سوی مقام معظم رهبری به نام سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده است، افزود: احیای این معدن میتواند لنده را در حوزه صنعت و اشتغال به جایگاه شایستهای برساند و بیش از ۳۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کند.
وی مهمترین موانع موجود را نبود جاده دسترسی مناسب عنوان کرد و گفت: مقرر شد در روزهای آینده در نشستی با حضور مسئولان مرتبط وضعیت این معدن بررسی و راهکارهای احیای آن ارائه شود.
تقوی گفت : گروهی از کارشناسان از دستگاههای ذیربط همچون محیط زیست، منابع طبیعی، سازمان صنعت، معدن و تجارت با حضور میدانی در محل معدن، وضعیت جاده دسترسی و ظرفیت منطقه را بررسی کردند و نتایج کارشناسی به استاندار، مدیران استانی و دستگاههای متولی ارائه می شود.
گفتنی است معدن فسفات قیام در ۲۵کیلومتری شهر لنده بخش مرکزی در تنگ زرد کوه ریش واقع شده است.