
۲۶ محله پایتخت بازآفرینی میشود

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی کمالی زاده سرپرست سازمان نوسازی شهرداری تهران در جلسه ستاد بازآفرینی تهران که به میزبانی فرمانداری تهران برگزار شد، اظهار کرد: در ۲۶ محله برنامه ریزی داشتهایم که بتوانیم خدمات را در محلهها ایجاد کنیم و دیگر نیازی به خروج از محله توسط مردم نباشد. شهرک امید یک محله الگو بود و مورد بررسی قرار دادیم و میخواهیم مثل این شهرک را در محلهها اجرا کنیم؛ البته علاوه بر اینکه بازآفرینی میشود، میتواند امکانات مناسبی را ایجاد کند.
وی بیان داشت: پروژه نفرآباد در ضلع جنوبی حرم عبدالعظیم حسنی بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی در ابعاد بسیار کوچک دارد؛ نوسازی با سرمایهگذارهای آن منطقه در حال انجام است؛ با یک معماری ایرانی اسلامی کار انجام میشود. یک موضوع میراثی نیز در نفرآباد اتفاق افتاد که مجوز ساخت و سازها از ۳ طبقه به ۴ طبقه افزایش یافت؛ باز کردن چنین قفلهایی به بهبود شرایط محل کمک خواهد کرد.
سرپرست سازمان نوسازی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: شهرداری تهران همچنین پروژه ۹ کیلومتری باغ راه حضرت زهرا (س) را داشت؛ باتوجه به فقر مسائل فرهنگی، آموزشی و ورزشی در برخی مناطق تهران این پروژه به بهرهبرداری رسید و سطح خدمات را در مناطق ۱۷ و ۱۸ ارتقا داد. اراضی سیمین قلعه، گلاب دره، طرح موضعی کن، طرح موضعی محله حصارک، طرح بازآفرینی باغات کن، طرح رود دره فرحزاد و … نیز از جمله دیگر پروژههای ما هستند.
وی گفت: تراکم در خاک سفید بسیار پایین بود و توانستیم مجوز طبقات را از ۲ طبقه به ۵ طبقه ارتقا دهیم تا سرمایهگذارها به سمت نوسازی این محله بروند. برای محله هرندی و محدوده بازار تهران نیز برنامه ویژه داریم که امسال به سراغ آن خواهیم رفت.
همچنین در این جلسه آمنه جمالو درباره آخرین وضعیت اجرای پروژه نوسازی ۴۸ مورد پایههای برق محله هرندی گفت: تیر و پیج و تجهیزات را خریدهایم؛ ما کار را با پیمانکار از هفته آینده شروع میکنیم و دو ماهه به پایان میرسانیم.
در ادامه علیرضا بهرامی معاون شهرسازی و معماری منطقه ۱۲ تهران نیز آخرین وضعیت اقدامات انجام شده درباره مسائل بازار تهران را تشریح کرد.