آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۹۳۵

تأیید حکم قصاص قاتل داریوش مهرجویی در دیوانعالی کشور / آغاز فرآیند اجرای حکم

رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام تایید احکام صادره در خصوص پرونده قتل مرحوم مهرجویی و همسرش در دیوانعالی کشور گفت: بر این اساس رای دو بار قصاص نفس متهم ردیف اول تایید و جهت طی فرایند اجرا ارسال شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز، از تأیید رأی صادره در پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش رقیه (وحیده) محمدی‌فر در دیوانعالی کشور خبر داد و گفت: دادگستری استان البرز از لحظات اولیه وقوع این جنایت در ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲ در شهرستان فردیس، با جدیت وارد عمل شد و در کمتر از پنج روز، تمامی متهمان شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: با دستور ویژه رئیس قوه قضاییه و نظارت مستمر معاونت پیگیری جرایم خاص، تحقیقات پرونده در مدت زمان کمتر از دو ماه تکمیل و کیفرخواست برای چهار متهم صادر شد. این پرونده در ادامه به صورت فوق‌العاده در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز رسیدگی شد و جلسات دادرسی در تاریخ‌های ۲۷ و ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۲ در سه نوبت برگزار شد.

جزئیات حکم صادره

فاضلی هریکندی درباره رأی صادره اظهار کرد: متهم ردیف اول به جرم ارتکاب دو فقره قتل عمد، به دو بار قصاص نفس محکوم شده است. وی همچنین بابت سایر جرایم نظیر سرقت، به ۲۷ سال حبس محکوم شد. سه متهم دیگر پرونده نیز در مجموع به ۷۷ سال حبس بابت جرایمی چون شروع به قتل عمدی، معاونت در قتل، ضرب و جرح عمدی و سرقت محکوم شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان البرز تصریح کرد: حکم بدوی در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ صادر شده بود، اما با اعتراض متهمان، پرونده به دیوانعالی کشور ارسال شد. پس از بررسی، دیوانعالی با اعلام مواردی جهت تکمیل تحقیقات، پرونده را به دادگاه کیفری اعاده کرد. با تکمیل تحقیقات و برگزاری مجدد جلسات رسیدگی، رأی دوم در ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ با همان محتوای قبلی صادر شد که این بار مورد تأیید دیوانعالی کشور قرار گرفت.

وی در پایان اعلام کرد: با قطعیت یافتن آرای صادره، پرونده به اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان فردیس ارجاع شده و روند اجرای حکم آغاز شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار