آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۰۲۵

استاندار: مصرف روزانه برق قزوین ۸۵۰ مگاوات است

استاندار قزوین گفت: نیاز برق روزانه استان ۸۵۰ مگاوات است، اما فقط ۵۰۰ مگاوات تأمین می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد نوذری روز چهارشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، ضمن عذرخواهی از صنایع استان بابت ناترازی برق، اظهار کرد: امروز کشور با مشکل ناترازی برق مواجه است و با کمبود سهم برق استان، صنایع با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند که باید برنامه ریزی های قطعی برق با دقت بیشتری صورت بگیرد.

وی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد برق مصرفی استان قزوین مربوط به حوزه صنعت و کشاورزی بوده و تنها ۲۰ درصد آن به بخش خانگی اختصاص دارد، افزود: سهم برق قزوین نباید با استان های دیگری که صنایع آن تنها ۶ درصد سهم برق مصرفی را به خود اختصاص می دهند، باشد، چرا که با فعالیت چهار هزار واحد تولیدی و صنعتی به همراه فعالیت های صورت گرفته در حوزه کشاورزی، استان روزانه با ۳۵۰ مگاوات کسری برق روبرو است.

نوذری، مشکل ناترازی برق را محصول عملکرد سال های گذشته دانست و یادآور شد: امروز این موضوع گریبان دولت را گرفته اما با همه وجود بایستی در شرایط فعلی برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم و از این رو صنایع می توانند برای تامین برق خود از پنل های خورشیدی استفاده و به این موضوع نگاه ویژه داشته باشند.

به گفته این مسئول، موضوع کمبود سوخت نیز یکی دیگر از مشکلات صنایع است که باید نامه ای از سوی صنایع در خصوص وضعیت تامین سوخت تهیه شود تا این موضوع به صورت ملی پیگیری شود.

استاندار قزوین ادامه داد: موضوع برق و سوخت را باید به درستی مدیریت کنیم، چرا که ناترازی همچنان وجود دارد و صنایع ما بایستی آرام آرام در این شرایط پیش بروند.

نوذری تاکید کرد: دستگاه هایی که مرتبط با صنعت و کشاورزی هستند، حال و وضعیت موجود جامعه را درک کنند و براساس شرایط و مقتضیات حال حاضر، مدیریت کنند تا نارضایتی و آسیبی در این زمینه به وجود نیاید.

استاندار قزوین در خصوص بیمه کارگران نیز اظهار کرد: کارگاه های صنعتی که در حوزه بیمه کارگران دچار مشکلاتی هستند با اخذ مجوز از اداره کل بیمه استان، بیمه کارگران را به صورت یک سوم نقدی و الباقی را نیز در ۲ قسط پرداخت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار