آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۳۷۱
چهارمین مجمع آمبودزمان‌های کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی؛

اژه‌ای: آیا امروز واقعا حقوق بشر رعایت می‌شود؟ / بیش از ۵۰ هزار زن، کودک و بیمار قربانی جنایات رژیم صهیونیستی هستند+فیلم

رئیس قوه قضاییه در چهارمین مجمع آمبودزمان‌های کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی گفت: ماه‌هاست که ظلم و ستم رژیم صهیونیستی غاصب، ظالم و جبار، با حمایت برخی کشورهای قدرتمند، بر ملت مظلوم فلسطین و غزه روا می‌شود .بیش از یک سال و نیم است که مردم این منطقه تحت حملات قرار گرفته‌اند. چه کسانی قربانی این خشونت هستند؟ بیش از ۵۰ هزار نفر انسان، که بسیاری از آن‌ها کودک، زن یا بیمار بوده‌اند.
اژه‌ای: آیا امروز واقعا حقوق بشر رعایت می‌شود؟ / بیش از ۵۰ هزار زن، کودک و بیمار قربانی جنایات رژیم صهیونیستی هستند+فیلم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن اژه‌ای رئیس قوه قضاییه درچهارمین مجمع آمبودزمان‌های کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی گفت: از این مباحثی که گفتگو می‌کنیم، یک هدف اساسی داریم و آن حفظ کرامت انسان است. چگونه در میان همه جوامع بشری، عدالت، صلح و آرامش برقرار باشد؟ با وجود اختلاف نظرها، اختلاف سلیقه‌ها، تفاوت رنگ‌ها، شعوب و طوایف مختلفی که در میان بشر وجود دارد، چگونه می‌توان بستری فراهم کرد که همه انسان‌ها و تمام بشریت در محیطی سرشار از صفا و عدالت، در کنار یکدیگر، زیست مسالمت‌آمیز داشته باشند؟ چگونه باید حق هر فرد، جامعه و کشور رعایت شود؟

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: اساساً عدالت، هدفی است که تمامی عقلا در جستجوی آن هستند؛ نه تنها مکاتب الهی و دینی، و نه فقط مکتب اسلام عزیز که بر عدالت تأکید فراوان دارد، بلکه تمامی عقلا نسبت به عدالت احترام قائل‌اند. همه ابناء بشر از ظلم و بی‌عدالتی متنفرند. این موضوع، مختص به زمان خاص، جغرافیای مشخص یا طبقه‌ای خاص از جامعه نیست. مفهوم عدالت و در مقابل آن، ظلم، مقولاتی هستند که در همه دوران‌ها، همه مناطق و برای همه طبقات جامعه، از جنبه عقلانی و دینی، مسئله‌ای بسیار حیاتی محسوب می‌شوند.

وی افزود: انبیای الهی یکی از مأموریت‌های اساسی‌شان بر پایه عدالت بوده است. این اصل، همواره بخشی از وظایف بنیادی آنان محسوب شده و نقش تعیین‌کننده‌ای در هدایت بشر ایفا کرده است.

کد ویدیو
اژه‌ای ادامه داد: ما هستیم که باید هم به حق خودمان،هم به حق دیگران و هم به حق خالق هستی توجه کنیم وآن را رعایت نماییم .تقوایعنی خویشتن‌داری،و این خویشتن‌داری از چیست؟ از اینکه به دیگران ظلم نکنیم، به حق دیگران تعدی نکنیم، به حق طبیعت تجاوز نکنیم، و به حق خداوند بی‌احترامی نکنیم .اولین دستوری که اسلام می‌دهداین است که باید خودتان تقوا پیشه کنید تا در مسیر خطا قرار نگیرید.
 
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: اما چرا مجامع بین‌المللی نتوانسته‌اند به برخی قوانین خود که به آن متعهد شده‌اند، پایبند بمانند؟چرا به اسنادی که خود تدوین کرده‌اند عمل نمی‌کنند؟ چرا همان قوانینی را که تصویب کرده‌اند، زیر پا می‌گذارند؟ آیا همه این قوانین بین‌المللی که تصویب شده‌اند،واقعاًاجرا شده‌اند؟ چرا تبعیض نژادی در طول قرن‌های متمادی وجود داشته است؟چرا برخی،بر اساس رنگ خاصی،به عنوان مثال رنگ سفید ادعا می‌کنندکه برتری دارند؟چرا برخی نژادهاتحت فشارقرار گرفته‌اند؟
کد ویدیو
رئیس قوه قضاییه افزود: سازمان حقوق بشر وجود دارد، اما واقعا امروز حقوق بشر در دنیا رعایت می‌شود؟
وی ادامه داد: ماه‌هاست که ظلم و ستم رژیم صهیونیستی غاصب، ظالم و جبار، با حمایت برخی کشورهای قدرتمند، بر ملت مظلوم فلسطین و غزه روا می‌شود .بیش از یک سال و نیم است که مردم این منطقه تحت حملات قرار گرفته‌اند. چه کسانی قربانی این خشونت هستند؟ بیش از ۵۰ هزار نفر انسان، که بسیاری از آن‌ها کودک، زن یا بیمار بوده‌اند.
 
محسنیی اژه‌ای خاطرنشان شد: بیمارانی که در بیمارستان بستری بودند، زیر تیغ جراحی قرار داشتند، اما بیمارستان‌ها بر سر آن‌ها ویران شدند. آنان از دریافت دارو محروم شدند، دسترسی به آب و غذا برایشان غیرممکن شد. با بمب‌های سنگرشکن، به مدارس حمله می‌شود، به بیمارستان‌ها یورش می‌برند، مراکز فرهنگی و زیرساخت‌ها را هدف قرار می‌دهند.
کد ویدیو
رئیس قوه قضاییه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: نوزادی که تازه یک ساعت یا یک روز است که به دنیا آمده، او را با این بمب‌ها از بین می‌برند. آیا او حق حیات ندارد؟ حق دفاع ندارد؟ آیا تنها کافی است که بنشینیم و فردی شکایت کند، سپس با یک سازوکار مشخص بخواهیم شکایت او را پیگیری کنیم و تازه بررسی کنیم که آیا می‌توان حقی را به او بازگرداند یا نه؟ امروز، ما باید به فکر نجات بشریت باشیم، به فکر استیفای حقوق تمامی انسان‌هایی که تحت ظلم قرار گرفته‌اند؛ چه در کشور خودمان و چه در سایر نقاط جهان. 
 
وی افزود: امروز، باید در برابر کسانی که انحصار در علم ایجاد می‌کنند، انحصار در تعیین زندگی برقرار می‌کنند و تحریم را به عنوان ابزاری برای فشار به ملت‌ها به کار می‌گیرند، ایستادگی کنیم. این وظیفه‌ای است که همه ما باید آن را به طور جدی دنبال کنیم.
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار