آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۶۵۳
انتقاد صریح امام جمعه زابل از بی توجهی به کردم مرزنشین سیستان:

سود مرز سیستان بجای مردم در جیب مافیای سوخت و اسلحه

امام جمعه زابل گفت: در حالی که مردم سیستان در فقر به سر می‌برند مافیای قاچاق سوخت و اسلحه از مرز میلیاردها سود می‌برند.
سود مرز سیستان بجای مردم در جیب مافیای سوخت و اسلحه

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین پوراندخت  در خطبه های امروز‌ نماز جمعه زابل با اشاره به بی تفاوتی های صورت گرفته نشبت به ظرفیت های گردشگری، انرژی و مرز منطقه سیستان گفت: ظرفیت های گردشگری بسیاری در سیستان وجود دارد اما متأسفانه این ظرفیت ها مغفول مانده است. سیستان با دارا بودن آثار تاریخی مانند کوه خواجه، دهانه غلامان و قلعه رستم و زاهدان کهنه باید قطب گردشگری می‌بود، اما متأسفانه این ظرفیت ها مغفول مانده است. 

وی افزود: اگر در کوه خواجه نورپردازی شود و امکانات تفریحی فراهم شود، می‌تواند به مکانی جالب برای جذب توریست تبدیل شود. چرا در سیستان کارخانه‌ای مانند کاشی، لاستیک یا ظروف یکبار مصرف ایجاد نمی‌شود؟ اگر صنعت رونق بگیرد، جوانان ما شغل پایدار پیدا می‌کنند.


امام جمعه زابل افزود: سیستان با توجه به پتانسیل باد و آفتاب، می‌توانست قطب انرژی باشد و حتی می‌توانستیم از طریق انرژی، افغانستان را وابسته کنیم و أهرمی برای دستیابی به حقوق انسانی و اسلامی باشد.

پوراندخت با انتقاد از بی بهره ماندن مردم از مرز سیستان تاکید کرد: مرز باید به نفع مردم سیستان ساماندهی شود، نه برای مافیای قاچاق سوخت و اسلحه و ....، امروز برخی از مرز میلیاردها سود می‌برند، در حالی که مردم سیستان در فقر به سر می‌برند.

وی‌در انتها درخصوص تلاش های بی نتیجه در گرفتن حق آبه هیرمند افزود: اگر افغانستان همکاری نکند، باید با توسعه صنعت و تجارت، وابستگی سیستان به آب را کاهش دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار