آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۶۹۲

افتتاح مرکز ساماندهی اتباع خارجی در استان کرمان

مرکز ساماندهی و مدیریت اتباع خارجی در استان کرمان با حضور معاون امنیتی وزیر کشور افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی اکبر پورجمشیدیان معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در مراسم افتتاح مرکز ساماندهی اتباع خارجی در کرمان اعلام کرد: مرکز ساماندهی می‌تواند اطلاعات خوبی از همه جهت در اختیار مسئولان قرار دهد و نمونه و پایلوتی برای دیگر استان‌ها باشد؛ همه اطلاعاتی که مورد نیاز است در این مرکز پایش خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی امور اقتصادی اتباع در کرمان یک کار نمونه در استان است که می‌تواند به دیگر استان‌ها نیز تعمیم پیدا کند.

پورجمشیدیان افزود: ما ابتدا به دنبال ساماندهی اتباع خارجی هستیم و هر تبعه خارجی از هر کشور همسایه باید ساماندهی شود؛ کسانی که باید به کشورشان بازگردند تنها اتباع غیر مجاز هستند.

سپس مشاور وزیر و رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور هم در این نشست گفت: تمام تلاش ما این است که اطلاعات تولید کنیم، چون داده‌های خام کافی نیست؛ بنای ما اخراج نیست بلکه همه اتباع خارجی باید قانونی در کشور حضور داشته باشند و برای این امر هم مبنا گذرنامه است.

نادر یاراحمدی با بیان اینکه باید پذیرش اتباع را محدود کنیم، اعلام کرد: کسی که ۴۰ سال در کشور ما حضور دارد پناهنده محسوب نمی‌شود، برخی از آنها در چندجا خانه دارند.

وی گفت: ۱۲ درصد جمعیت افغان‌ها و ۱۶ درصد جمعیت ایرانی‌ها دانش آموز هستند و این فاصله کم نشان دهنده توجه دولت و حاکمیت به آموزش اتباع است.

یاراحمدی با بیان اینکه غیر از آلمان و آمریکا عرف در تمام دنیا بر این است که ۳ درصد جمعیت کشور را اتباع خارجی تشکیل می‌دهد اعلام کرد: ما هم با این ۲ کشور مقایسه می‌شویم، اما بر مبنای سه درصد باید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تبعه بیشتر نداشته باشیم.

مشاور وزیر و رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تاکید کرد: اگر جمعیت استان کرمان را سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در نظر بگیریم با لحاظ ۳ درصد اتباع باید ۱۰۰ هزار نفر اتباع خارجی در استان وجود داشته باشد، اما امروز ۳۵۰ هزار نفر با احتساب غیرمجاز‌ها در استان حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار