آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۳۴۹

افزایش خفیف بیماران تنفسی در کهگیلویه و بویراحمد / هنوز موردی از ابتلا به کرونا گزارش نشده است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج آخرین وضعیت کهگیلویه و بویراحمد را از لحاظ شیوع بیماری‌های تنفسی تشریح کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسلم شریفی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه در حال حاضر افزایش جزئی و آرام تعداد بیماران مشکوک تنفسی در بخش‌های سرپایی و درمانگاه‌ها گزارش شده، گفت: تاکنون مورد ابتلا به بیماری کرونا در این استان گزارش نشده است.

وی ادامه داد: از لحاظ شیوع بیماری‌های تنفسی در استان، وضعیت آرامی داریم و در صورت افزایش این بیماران در بخش‌های سرپایی و بستری اقدامات لازم انجام می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بر رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک توسط بیماران زمینه‌ای تاکید کرد.

شریفی ادامه داد: با توجه به فصل بهار و تغییر شرایط آب هوایی، مشکلات و ویروس‌های تنفسی به‌خصوص بین افراد دارای بیماری زمینه‌ای به وجود می‌آید که با گرم شدن هوا از شدت آن بین این افراد کاسته می‌شود.

وی اضافه کرد: مشکلات مربوط به آلودگی هم در زمینه بیماری‌های تنفسی نقش دارد که در استان کهگیلویه و بویراحمد بیشتر ناشی از گرد و غبار محلی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: در حال حاضر بیشترین علت مراجعه به مراکز درمانی در استان کهگیلویه و بویراحمد انواع بیماری‌های تنفسی شامل آنفلوآنزا، ویروس‌های سرماخوردگی، حساسیت و آلرژی‌های فصلی به ویژه در بیماران مبتلا به آسم است.

وی به شهروندان توصیه کرد: جداسازی افراد مبتلا به بیماری تنفسی از سایر افراد به ویژه سالمندان، زنان باردار، و گروه‌های پرخطر، مراقبت از افراد با بیماری‌های زمینه‌ای و کودکان و پرهیز از دست دادن و در آغوش گرفتن در هنگام مبتلا بودن به بیماری تنفسی ازجمله دستور هایی هستند که باید در زمینه بیماری کرونا رعایت شوند.

شریفی علائم بیماری کرونا را تب و لرز، بی حالی، سرفه، گلودرد، گرفتگی و آبریزش بین بر شمرد و اظهارکرد: از آنجا که این علائم معمولا در بین ویروس‌های سرماخوردگی و آنفلوآنزا مشترک هستند، با توجه به شرح حال بیمار توسط پزشک معالج و تشخیص بیماری دارو‌های حمایتی و تقویتی تجویز می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار