آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۳۸۳۴
منصوری در قم مطرح کرد؛

شهید رئیسی دفتر کارش را بین مردم برد/الگویی از حکمرانی مومنانه و عدالت محور در دولت سیزدهم ارائه شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور شهید گفت: شهید رئیسی به جای نشستن پشت میز و اداره کشور از اتاق‌های بسته، دفتر کار خود را میان مردم برد و با حضور میدانی، جهاد شبانه‌روزی و ارتباط مستقیم با اقشار مختلف، الگویی بی‌نظیر از حکمرانی مردمی و انقلابی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن منصوری شب گذشته در اجتماع مردمی که به مناسبت سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی در مسجد خاتم‌الانبیا پردیسان قم برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای اسلام بیان کرد: رحمت و رضوان الهی بر همه شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان امنیت، سلامت، خدمت و محور مقاومت، به‌ویژه سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سلیمانی، سید حسن نصرالله، شهید حنیه، شهید سنوار، شهید نیلفروشان، شهید زاهدی و شهید والامقام، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی.

وی با اشاره به حادثه تلخ سقوط بالگرد در اردیبهشت‌ماه سال گذشته گفت: در آن واقعه، جمعی از بهترین فرزندان این ملت و چهره‌هایی در تراز انقلاب اسلامی را از دست دادیم؛ مردانی که هر یک الگویی بی‌بدیل در عرصه حکمرانی و خدمت بودند. رهبر معظم انقلاب نیز چه در دوران حیات و چه پس از شهادت این بزرگواران، بار‌ها بر ویژگی‌های ممتاز آنان تأکید فرموده‌اند.

منصوری در توصیف شهید امیرعبداللهیان اظهار کرد: او قلبی تپنده برای محور مقاومت، فلسطین و غزه داشت. دیپلماتی پرتلاش که نه‌تنها برای جمهوری اسلامی، بلکه برای تمام جبهه مقاومت خستگی‌ناپذیر فعالیت می‌کرد. تلاش‌های شبانه‌روزی‌اش برای پیشبرد آرمان قدس مثال‌زدنی بود.

وی همچنین شهید آل‌هاشمی را عزت نماز جمعه دانست و گفت: او نمایندگی ولی فقیه در استان‌ها را متحول ساخت و الگویی از یک امام جمعه مردمی، پرتوان، خوش‌رو و دارای سعه‌صدر بود که اقشار و جریان‌های مختلف را به دور خود جمع می‌کرد.

منصوری درباره شهید مالک رحمتی نیز گفت: افتخار همکاری با ایشان را در آستان قدس رضوی داشتم. توفیق شهادتش را بی‌تردید از حضرت رضا (علیه‌السلام) گرفت. شهید سیدمهدی موسوی نیز عاشق و شیفته حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) بود و در همان لحظات آخر، در بالگرد سانحه‌دیده، با اشک و روضه فاطمی، با اهل‌بیت (ع) وداع کرد.

وی با اشاره به شخصیت شهید رئیسی افزود: آیت‌الله رئیسی مدیری توانمند، مردمی، و موفق با دستاورد‌های برجسته در عرصه‌های اقتصادی و عمرانی بود. اما پیش از بررسی عملکرد اجرایی او، باید به ویژگی‌های شخصیتی، اخلاقی و معنوی‌اش پرداخت؛ همان مؤلفه‌هایی که زیرساخت مدیریت او را شکل می‌دادند.

منصوری تأکید کرد: شهید رئیسی در نبرد میان گفتمان اصیل انقلاب اسلامی و اسلام آمریکایی، بی‌هیچ تردیدی راه اسلام ناب را برگزید؛ گفتمانی که شهید بهشتی در نامه معروف خود به امام راحل نیز بر آن تأکید داشت. او در مقابل گفتمان ایستایی، کم‌تحرکی و رفاه‌طلبی، مسیر جهاد، تلاش شبانه‌روزی و حضور میدانی را انتخاب کرد. دفتر کارش را به دورترین نقاط کشور برد، کارتابلش را میان مردم قرار داد و با عزمی راسخ به جنگ با فساد رفت.

وی در ادامه گفت: شهید رئیسی در عرصه سیاست خارجی نیز با اتخاذ رویکردی مستقل، عزتمند و بر پایه حکمت و مصلحت، در برابر گفتمان وادادگی و غرب‌گرایی ایستاد و دیپلماسی فعالی را دنبال کرد. او پیش از آنکه مدیر برون‌نگر باشد، مدیری درون‌ساخته بود؛ مدیری که بر نفس خویش امیر بود، نه اسیر.

منصوری درباره ویژگی‌های معنوی آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: سحرگاهان، در کنار مضجع شریف حضرت رضا (ع)، با عبادت، تهجد، روضه‌خوانی و توسلات، به درگاه الهی متوسل می‌شد. توجه به امور معنوی همواره در صدر برنامه‌هایش بود و خود را سرباز رهبر معظم انقلاب می‌دانست. رنج مردم را با جان و دل احساس می‌کرد و تا زمانی که می‌توانست باری از دوششان بردارد، آرام نمی‌گرفت.

وی در پایان گفت: سعه‌صدر و صبوری، از ویژگی‌های بارز شهید رئیسی بود. او با متانت از ناملایمات عبور می‌کرد، اختلافات را در مسیر مصلحت عمومی حل‌وفصل می‌نمود و همواره به عهد خود با خدا وفادار ماند. در مسیر تحقق دولت اسلامی، تحولات بزرگی رقم زد و با تصمیماتی مبتنی بر حکمت و تدبیر، الگویی کامل از حکمرانی اسلامی ارائه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار