
کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سرهنگ ابوالفضل طالب الحق بيان داشت: روز گذشته مردی جوان سراسيمه به پليس فتا مراجعه و اعلام داشت پيامی دريافت کرده و جهت مشاهده پيام موردنظر وارد لينک شده و مبلغی را پرداخت کرده، بعد از وارد کردن اطلاعات کارت بانکي فردی ناشناس بدون اطلاع به حساب های بانکیاش دسترسی و در ۳ مرحله مبلغ ۴ ميليارد ريال از حسابش برداشت کرده است.
وی افزود: پس از دعوت شاکی به آرامش و اخذ اظهارات، مشخص شد متهم با علم بر اين که انتقال به صورت پايا در ساعت ۱۱:٠٠ به حساب مقصد واريز میشود در ساعت ۱٠:۵۵ اقدام به برداشت از حساب شاکی و انتقال آن به حساب بانکی۳ فرد غير کرده که بلافاصله ۲ حساب جهت پيشگيری از عمليات پولشويی مسدود و تمامی وجوه منتقل شده بلوکه شد.
سرهنگ طالب الحق گفت: کارشناسان پليس فتا با بررسی حساب سوم مطلع شدند که فرد کلاهبردار اقدام به خريد سکه طلا از يکي از طلافروشي در شهر اهواز کرده که با هماهنگی مقام قضائي و همکاري کارشناسان پليس فتا استان موردنظر متهم کمتر از ۲٠ دقيقه از خريد سکه های طلا شناسايی و دستگير شد.
اين مقام انتظامی با اشاره به ادامه تحقيقات از متهم ۲۲ ساله برای کشف ديگر اعمال مجرمانه، خاطرنشان کرد: در کلاهبرداري هاي اینترنتی فرد كلاهبردار با ارسال پيامك های فريبنده از قبيل شكايت، واريز سود سهام عدالت، واريز يارانه و غيره... از يك سرشماره معمولی اپراتور های خطوط تلفن شاكی را مجاب میکند وارد لينك آلوده به بد افزار شوند كه با ورود ابتدا گوشی تلفن آن ها هك و سپس با راهنمای فرد قربانی به تارنمای جعلی فيشنگ اطلاعات بانكی وی را اخذ و در نهايت اقدام به برداشت غيرمجاز وجوه بانكی وی کرده و در برخی موارد نيز همان پيامك آلوده به لينك را از خط قربانی به چند فرد ديگر نيز ارسال مي کند.
رئيس پليس فتا مشهد تاکيد کرد: پيامک های ارسالی از سوي قوه قضائيه فاقد لينک ميباشد و چنانچه افراد پيامهايی تحت ابلاغ الکترونيک قضائی دريافت کردند که در آن پرداخت مبلغی، هر چند کم درخواست شده بود، بدانند پيام جعلی است.
سرهنگ طالب الحق گفت: در فرآيند سامانه ابلاغ الکترونيک و اطلاعرسانی های قضائی کليه درگاههای دسترسی به سامانههاي رسمی اين دستگاه صرفاً از طريق پايگاه adliran.ir در اختيار ذينفعان قرار می گيرد.