آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۴۸۷

نشان خواجه نصیرالدین طوسی در انتظار قهرمان سیزدهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، از برگزاری مرحله کشوری سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران از ۴ تا ۶ خردادماه در دانشگاه علم و فرهنگ خبر داد.
نشان خواجه نصیرالدین طوسی در انتظار قهرمان سیزدهمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا فریدزاده از برگزاری اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران خبر داد و گفت: مرحله کشوری این مسابقات با حضور ۱۶ گروه چهارنفره دانشجویی برگزیده مرحله منطقه‌ای، از ۴ تا ۶ خردادماه در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار خواهد شد و گروه برگزیده، نشان «خواجه‌نصیرالدین طوسی»، فیلسوف گفت‌و‌گو و اندیشمند برجسته ایرانی را دریافت خواهدکرد.

وی با بیان اینکه، مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به همت مرکز گفت‌و‌گو مناظره و آزاداندیشی سازمان دانشجویان ایران طراحی و اجرا شده هم اکنون به یکی از مهم‌ترین رویداد‌های علمی- فرهنگی کشور تبدیل شده است افزود: هر سال شاهد رشد کمی و کیفی آن هستیم و تاکنون ۱۲ دوره آن، با حضور بیش از ۵ هزار گروه دانشجویی برگزار شده و اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات پس از رقابت نزدیک به ۱۰۰۰ گروه دانشجویی از سراسر کشور در خردادماه برگزار خواهد شد.

رییس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی همچنین یادآورشد: مرحله استانی- دانشگاهی و منطقه‌ای این دوره توسط ۴۰ واحد جهادانشگاهی و با حضور بیش از ۳۰۰ هیات علمی برگزار شد و گروه‌های راه‌یافته به مرحله کشوری مشخص شدند.

وی بیان کرد: بر اساس آمار ارائه شده، در این دوره وزارت علوم با ۵۲ درصد و دانشجویان علوم انسانی با ۵۷ درصد بیشترین سهم مشارکت را داشته‌اند. همچنین حضور پررنگ‌تر دانشجویان دختر با رسیدن به ۴۷ درصد از کل شرکت‌کنندگان، از ویژگی‌های قابل توجه این دوره است.

بر اساس اعلام سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مرحله کشوری این مسابقات در سه روز پیاپی با رقابت گروه‌های برگزیده از سراسر کشور در دانشگاه علم وفرهنگ برگزار می‌شود. تمام مراحل مسابقات به صورت حذفی است و گروه قهرمان پس از پیروزی در مناظره نهایی، نشان «خواجه نصیرالدین طوسی» (فیلسوف گفت‌و‌گو) را از آن خود خواهد کرد و در پایان این مسابقات از گروه اخلاق و سخنران برتر نیز تقدیر خواهد شد.

مسابقات مناظره در دانشگاه‌های جهان از پیشینه‌ای صد ساله برخوردار است و از سال ۱۳۹۰ توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی بومی سازی، طراحی و اجرا شده است.

دانشگاه علم و فرهنگ، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دانشگاه ها، وزارت بهداشت، درمان و آموش پزشکی، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و دانشگاه‌های سراسر کشور از حامیان و مشارکت کنندگان این دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار