آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۷۹۶

اکران «صبح اعدام» آخرین ساخته بهروز افخمی در روستای زادگاه طیب

«صبح اعدام»، روایت زندگی طیب و اسماعیل رضایی است که در زادگاه طیب رونمایی شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم سینمایی «صبح اعدام» به کارگردانی بهروز افخمی با مراسم رونمایی متفاوتی در روستای ارتش‌آباد، زادگاه طیب حاج رضایی در استان قزوین، افتتاح شد.

مراسم افتتاحیه این فیلم روز در روستای ارتش‌آباد ۱۲۰ کیلومتری قزوین و از توابع شهرستان آوج برگزار شد که با حضور گرم و صمیمی مردم روستا بود.

در این مراسم، بهروز افخمی (کارگردان)، علی شیرمحمدی (تهیه‌کننده)، و بازیگرانی، چون ارسطو خوش‌رزم، مسعود شریف و پوریا منجزی حضور داشتند و پس از نمایش فیلم، با استقبال پرشور حاضران رو‌به‌رو شدند.

روستای ارتش‌آباد، زادگاه طیب حاج رضایی است؛ شخصیتی که به‌همراه برادرش حاج اسماعیل رضایی، در جریان وقایع پس از قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ توسط رژیم پهلوی اعدام شد. فیلم «صبح اعدام» با نگاهی دراماتیک و مستندگونه، لحظات پایانی زندگی این دو برادر و روند دادگاه آنان را به تصویر می‌کشد. فیلمنامه آن بر اساس گزارش مستندی از روزنامه کیهان درباره تیرباران طیب و اسماعیل رضایی در دادگاه نظامی ۱۵ خرداد نوشته شده است.

پس از اکران، از عوامل فیلم تقدیر به‌عمل آمد و مردم با بازیگران عکس یادگاری گرفتند. این مراسم، با هدف پیوند زدن سینما به بستر‌های تاریخی و اجتماعی برگزار شد.

فیلم سینمایی «صبح اعدام» از چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت به‌طور همزمان در سینما‌های تهران و شهرستان‌ها روی پرده رفته است. پوستر رسمی این فیلم نیز همزمان با آغاز اکران، منتشر شد؛ اثری طراحی‌شده توسط محمد تقی‌پور که با تصویری مفهومی و تاریخی، فضای فیلم را منعکس می‌کند.

در این فیلم، بازیگرانی، چون ارسطو خوش‌رزم، مسعود شریف، محسن آوری، داوود فتحعلی‌بیگی، مهرداد نیکنام، حسین قزلباش، پوریا منجزی، فریبا آذرشب و کاوه دارابر ایفای نقش کرده‌اند.

«صبح اعدام» محصول مشترک سازمان سینمایی سوره و بنیاد سینمایی فارابی است و این فیلم در جشنواره فیلم فجر در ۸ رشته نامزد شد و نهایتاً موفق به کسب جوایز بهترین کارگردانی برای بهروز افخمی و بهترین بازیگر نقش اول مرد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار