آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۴۱۶

ببینید|رسیدگی به اعتصاب رانندگان کامیون به کجا رسید؟

دو برابر شدن حق بیمه رانندگان شایعه است و سه نرخی شدن گازوئیل اجرایی نشده و اگر بخواهد اجرایی شود با مشورت رانندگان خواهد بود.
ببینید|رسیدگی به اعتصاب رانندگان کامیون به کجا رسید؟

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، معاون امور بیمه‌ای تأمین اجتماعی اعلام کرد دولت همچنان ۵۰ درصد از ۲۷ درصد حق بیمه رانندگان را پرداخت می‌کند و تنها حمایت دولت طبق قانون برنامه هفتم به میزان حداقل دستمزد سالانه محدود شده است.

در گفت‌وگو با آقای خزری، معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، وی درباره آخرین تصمیمات مربوط به بیمه رانندگان گفت: با افزایش ۴۵ درصدی حق بیمه در سال جاری، اعتراضاتی از سوی صنف رانندگان شکل گرفت که بر اساس ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم، افزایش مجددی در حق بیمه رخ داده است.

وی افزود جلساتی با مسئولان سازمان تأمین اجتماعی و وزارت راه و شهرسازی برگزار شده و مقرر گردیده طرحی برای ارائه تخفیف به رانندگان در هیئت دولت بررسی شود. همچنین قرار است رانندگانی که تاکنون مشمول تخفیف بیمه نشده‌اند، با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه تحت پوشش قرار گیرند.

کد ویدیو

در زمینه سهمیه گازوئیل، سهمیه سوخت براساس پیمایش رانندگان تعیین می‌شود و سهمیه پایه برای مواقع غیرکاری یا انتظار بارگیری حفظ خواهد شد. بررسی کاهش سهمیه سوخت و احتمال سه‌نرخی شدن آن پس از جلسات تخصصی با نمایندگان صنفی انجام خواهد شد تا سهمیه مناسبی به رانندگان اختصاص یابد و کمبودی در سوخت حمل و نقل ایجاد نشود.

در خصوص وضعیت جاده‌ها و امنیت رانندگان، آقای خزری اعلام کرد جلساتی با نیروی انتظامی برگزار شده و قول بهبود امنیت جاده‌ها داده شده است. همچنین سازمان راهداری متعهد شده در صورت وقوع حوادث تأیید شده، هزینه‌های وارد شده به رانندگان را جبران کند.

وی در پایان از همراهی بینندگان تشکر و ابراز امیدواری کرد که در نوبت بعدی خبرهای خوبی به اطلاع مخاطبان برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار