آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۶۸۰۰

کمبود سوخت در معادن خراسان شمالی

رئیس انجمن نظام مهندسی معدن خراسان شمالی گفت: در حال حاضر معادن این استان با مشکل کمبود سوخت مواجه‌اند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سجادی اظهار کرد: نیاز فصلی معادن استان به سوخت چهار میلیون و ۵۰۰ لیتر است، اما با توجه به کمبودها، این میزان به دو میلیون و ۵۰۰ لیتر رسیده است. کمبود سوخت در معادن استان سبب شده است شیفت کاری در معادن کمتر و ماشین آلات معدنکاری خاموش شود.

وی از نیاز این استان به انجام اکتشافات عمقی در حوزه معادن خبر داد و بیان کرد: اکتشافاتی که در حوزه معادن در چند سال گذشته انجام شده ضعیف بوده و خروجی چندانی نداشته و در سطح شناسایی انجام شده است و باید اکتشافات عمقی در این استان انجام شود.

وی ادامه داد: شهرستان راز و جرگلان دارای معادن باریت است و ۱۵ سال است که برداشت از این معادن انجام می‌شود، اما برداشت‌های انجام‌شده تا عمق ۳۰ تا ۴۰ متر بیشتر نبوده که نیاز است اکتشافات عمقی در این معادن صورت گیرد تا مشخص شود در اعماق این معادن چه خبر است، چه میزان ماده معدنی و با چه کیفیتی وجود دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: این استان نیاز به انجام اکتشاف عمقی در معادن فلزی مانند سرب و روی، مس، آهن، باریت، مواد معدنی نادر و ... دارد.

وی گفت: دولت باید انجام اکتشافات عمقی را در دست گیرد، چراکه بخش خصوصی نه توان مالی انجام این کار را دارد و نه ریسک اجرای آن را.

رئیس انجمن نظام مهندسی معدن خراسان شمالی بیان کرد: پهنه‌های در نظر گرفته شده در این استان بخشی در دست سازمان زمین شناسی و بخشی نیز در دست ایمیدرو بود که مطالعات مورد نظر انجام شد و سازمان زمین شناسی در پهنه‌ای که در دست آن بود ۱۵ محدوده امیدبخش را شناسایی و معرفی کرد، اما باید اکتشافات تکمیلی در این مناطق امیدبخش صورت گیرد، اما هنوز در گام اول و در گیر و دار کار‌های اداری قرار داریم.

وی افزود: ایمیدرو در پهنه در دست خود ۱۰ محدوده امیدبخش را معرفی کرد که این محدوده‌ها نیز نیاز به اکتشافات تکمیلی دارد، اما هنوز در گام نخست قرار دارد و اتفاق خاصی در این محدوده‌های امیدبخش صورت نگرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار