پیشگیری و آگاهیرسانی، کلید مقابله با مواد مخدر است

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی اکبر ورمقانی صبح سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، با قدردانی از همراهی نهادها در سال گذشته، بر تداوم و تقویت این همکاریها در سال ۱۴۰۴ تاکید کرد.
وی اظهار کرد: هدف اصلی، کاهش معضلات مواد مخدر از طریق پیشگیری است، چرا که پیشگیری بهتر از درمان است.
ورمقانی با اشاره به مسئولیت همگانی در قبال پدیده خانمانسوز اعتیاد، افزود: چه رئیس کمیته باشیم، چه عضو باشیم، اصلاً خارج از این شورا، آحاد مردم در استان در مقابل این پدیده شوم و خانمانسوز اجتماعی مسئولیت داریم که نهایت تلاش خودمان را به کار ببریم.
وی یادآور شد: باید اولاً پیشگیری بکنیم، بعد مقابله داشته باشیم و نهایتاً هم هزینههای درمان که قطعاً از منابع و امکانات این کشور صرف میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استاندار کردستان بر اهمیت برگزاری منظم جلسات کمیتهها و کارشناسیها تاکید کرد و گفت: همه چیز را نباید جمع کنیم به این جلسه شورا برسیم. جلسه شورا برای تصمیمگیریهای کلان و اموری است که در کمیتهها و زیرمجموعهها حل نمیشود.
وی همچنین بر همکاری ویژه با سازمانهای مردمنهاد (NGOها) تاکید کرد و افزود: تلاش میکنیم در بحث مردمیسازی مبارزه با مواد مخدر، از سمنها و انجیاوها که میتوانند بازوی توانمند ما باشند، در پیشگیری، مقابله و فعالیتهای اجتماعی کمک بگیریم.
ورمقانی بر لزوم اطلاعرسانی و برگزاری دورههای آموزشی و آگاهسازی در تمامی ادارات، کارخانجات، واحدهای تولیدی و به ویژه در مدارس و دانشگاهها تاکید کرد.
وی افزود: باید در مقابل همه اقشار مردم و به ویژه دانشآموزان و دانشجویان بسیار حساس باشیم. اگر توجیه نشوند، اگر آموزش داده نشوند، اگر آگاهسازی صورت نگیرد، این دغدغه از دانشآموز و دانشجو به بزرگسالان سرایت میکند.