آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۰۱۶

کاهش چشمگیر تعداد اتباع غیرمجاز در استان البرز با راه‌اندازی اردوگاه مراقبتی

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز از ساماندهی بیش از ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان و کاهش چشمگیر معضلات اجتماعی مرتبط خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیروس دهقان شیری مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز به همراه مصطفی مولوی ریاست دفتر بازرسی ویژه ریاست‌جمهوری در هفتاد و ششمین جلسه قرارگاه اجتماعی استان البرز که ظهر امروز در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، گزارشی جامع درباره وضعیت اتباع خارجی ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۶۰ هزار تبعه مجاز و غیرمجاز در استان البرز زندگی می‌کردند، گفت: برآوردها نشان می‌داد نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر از این اتباع غیرمجاز بودند که استان تا پیش از این زیرساخت‌های لازم برای ساماندهی و مراقبت از آنان را نداشت.

دهقان شیری افزود: با راهبری و حمایت استاندار البرز، اردوگاه مراقبتی ویژه اتباع غیرمجاز در استان راه‌اندازی شد و در مدت یک سال و نیم، با همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط، بیش از ۱۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز از استان خارج شدند.

وی همچنین با اشاره به جمع‌آوری گروه‌های مخل نظم و جریان‌های سلفیگری تصریح کرد: همکاری نزدیک دستگاه‌های امنیتی و انتظامی منجر به کاهش قابل توجه معضلات اجتماعی شده است.

مدیرکل امور اتباع استان البرز از ساماندهی حدود ۷۰۰ خانواده کودکان کار و خیابان و بازگرداندن آنها به کشورشان خبر داد و گفت: همچنین ۱۲۰۰ نفر از اتباع معتاد به همراه خانواده‌هایشان به افغانستان بازگشته‌اند.

دهقان شیری عنوان کرد: ۴هزار ۸۰۰  نفر از اراذل و اوباش و مجرمان مرتبط با جرایم مختلف از جمله توزیع مواد مخدر و سرقت، از استان خارج شده‌اند و شمار اتباع مجاز در استان اکنون به ۱۹۵ هزار نفر رسیده است.

وی ادامه داد: با تعیین تکلیف نهایی اتباع سرشماری شده، تعداد اتباع غیرمجاز به زیر ۹۰ هزار نفر کاهش یافته و به زودی دیگر اتباع غیرمجاز در استان البرز حضور نداشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار