آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۸۵۵۴

خورشید درحال نابود کردن ماهواره‌های استارلینک است

محققان مرکز پروازهای فضایی گادرد ناسا در مریلند بررسی کردند که فعالیت‌های خورشید چقدر بر ماهواره‌های استارلینک اثر می‌گذارد.
خورشید درحال نابود کردن ماهواره‌های استارلینک است

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو و براساس گزارش دیجیاتو، آنها می‌گویند طوفان‌های ژئومغناطیسی باعث می‌شوند ماهواره‌ها زودتر به درون جو زمین بیفتند. البته مقدار کاهش عمر ماهواره‌ها چندان زیاد نیست و در بالاترین سطح فعالیت خورشیدی می‌تواند تا ١٠ روز از عمر ماهواره‌ها بکاهد اما آگاهی از این مسئله اهمیت دارد.

اسپیس ایکس هر هفته تعداد زیادی ماهواره روانه مدار می‌کند اما بخشی از این ماهواره‌ها هر هفته به درون جو زمین سقوط می‌کنند. محقق مرکز گادرد ناسا می‌گوید اولین بار در تاریخ است که شاهد بازگشت هم‌زمان این تعداد ماهواره به جو زمین هستیم.

در حد فاصل سال‌های ٢٠٢٠ و ٢٠٢۴، تعداد ۵٢٣ ماهواره استارلینک درون جو زمین سقوط کردند. دانشمندان باور دارند چند سال آینده، روزانه شاهد سقوط این ماهواره‌ها به درون اتمسفر خواهیم بود. «دنی اولیویرا» از مرکز فضایی گادرد می‌گوید در یکی از شدیدترین رویدادهای ژئومغناطیسی خورشید، ٣٧ ماهواره استارلینک درون جو افتادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار