نيكزاد:
واگذاری انشعابات آب، برق و گاز به واحدهاي مسكن مهر اولویت دستگاه هاي دولتي است
وزير مسكن و شهر سازي گفت: واگذاری انشعابات آب، برق و گاز به واحدهاي مسكن مهر اولویت دستگاه هاي دولتي است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، نيكزاد در شورای مسکن و شهرسازی در شهر جدید هشتگرد گفت: 2 میلیون و 600 هزار واحد مسکن مهر در قالب بافت های فرسوده، روستایی و شهرهای کوچک و جدید، درحال ساخت است.
نیکزاد با بیان اینکه انبوه سازان باید در تکمیل و ساخت واحدهای مسکونی تلاش بیشتری کنند، افزود: کم کاری در طرح بزرگ مسکن مهر که به منظور تامین مسکن برای خانواده های کم درآمد طراحی و اجرا شده، به لحاظ شرعی و قانونی بی معنی است.
وی با اخطار به تعاونی ها و انبوه سازان کم کار در این بخش گفت: اگر به اخطارها در این زمینه توجه نکنید دولت وارد عمل خواهد شد و با آنها برخورد خواهد کرد.
وزیر مسکن و شهرسازی گفت: واگذاری انشعابات آب، برق و گاز برای خانه های مهر اولویت کاری دستگاه های خدمات رسان است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰