آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۱۴۱۵

شاخه جوانان تشکل‌های ایثارگری مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با هدف ایجاد نشاط و پویایی و سازماندهی نیرو‌های جوان کشور و ارتقا سطح بهره‌وری و نوآوری در فعالیت‌های فرهنگی از شاخه جوانان تشکل‌های ایثارگری حمایت ویژ‌های انجام می‌گیرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به لزوم جلوگیری از شکاف نسلی و تربیت قشر جوان کشور برای نقش‌آفرینی در حوزه‌های مختلف مدیریتی کشور و مشارکت در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری بیان کرد: مدل توسعه یافتگی با توجه به ساختار سنی جمعیت و نیز ضرورت ساماندهی سریع امور و تزریق ایده‌ها و رویکرد‌های نو و ابتکاری درحل نظام مسائل و بحران‌های کشور باید بر محور حضور جوانان ترسیم و طراحی شود.

وی تشکل‌های شاهد و ایثارگر را بهترین حوزه برای تربیت نیرو‌های جوان متعهد و متخصص و همچنین کادر سازی برای آینده نظام جمهوری اسلامی برشمرد و افزود: جامعه مدنی بر اساس گفت‌و‌گو محوری و نظام تعاملات و ارتباطات، بستر تسریع در عمران و آبادی کشور را با بسیج تمام ظرفیت‌های کشور فراهم می‌کند.

سلیمانی شفاف‌سازی و اصلاح فرآیند‌ها را جز مطالبات نیرو‌های جوان کشور در قالب تشکل و انجمن‌های تخصصی برشمرد و افزود: نیرو‌های جوان مشارکت‌جو با حضور و نقش‌آفرینی و بهره‌گیری از دانش و نیروی جوانی می‌تواند در اصلاح امور و شفاف‌سازی فرآیند‌های اداری بسیار موثر باشند.

وی به تاکیدات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم اشاره کرد و گفت: خودسازی جامعه‌پردازی و تمدن نوین اسلامی، محور‌های بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است که محور شکل‌گیری تمام آنها با حضور و میدان‌داری توانمند جوانان ایران اسلامی محقق می‌شود.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، حمایت‌های مادی و معنوی از شاخه جوانان تشکل‌های شاهد و ایثارگر را جهت توانمندسازی برگزاری کلاس‌های آموزشی و دوره‌های تخصصی، اعزام به اردو‌های راهیان پیشرفت، برگزاری نشست‌های اتاق فکر و حمایت از ایده‌های تحولی و ابتکاری برشمرد و خاطرنشان کرد: تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور در قالب نرم‌افزار بشری یا مکاتبه با اداره کل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های ایثارگری نسبت به معرفی اعضای شاخه جوانان تشکل خود اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار