
در همایش روز جهانی ایمنی غذا؛
وزیر بهداشت: کودکان مظلومترین قشر در انتخاب غذا هستند
وزیر بهداشت، از کودکان به عنوان مظلومترین قشر نام برد که اجازه ندارند غذای خودشان را انتخاب کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا ظفرقندی، در همایش روز جهانی ایمنی غذا که روز دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴، در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد، افزود: آنچه امروز در شماره روز جهانی ایمنی غذا به آن توجه شده مبتنی بر دانش بودن تولید است.
وی تاکید کرد: اگر بازار جانشین دانش شود کودکان دچار کبد چرب و بزرگسالان دچار دیابت و فشارخون میشوند.
ظفرقندی افزود: مظلومترین طبقه در حوزه غذا کودکان هستند که عادات غذایی آنها انتخاب خودشان نیست.
ظفرقندی گفت: تولید غذا در کشور باید مبتنی بر دانش باشد و سازمان غذا و دارو باید در این زمینه نظارت داشته باشد.
وی افزود: شاخصهایی که در حوزه غذا به آن دست یافتهایم، جزو افتخارات کشور محسوب میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.