آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۱۲۹

تجهیز پارک‌های تازه‌تأسیس سنندج به پنل خورشیدی آغاز شد

شهرداری سنندج برای توسعه انرژی پاک، تجهیز بوستان‌های جدید به پنل‌های خورشیدی را آغاز کرد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهردار سنندج روز سه‌شنبه در حاشیه اجرای این طرح در پارک نیشتمان، اظهار کرد: در پی ناترازی برق و به‌منظور تأمین انرژی مورد نیاز اماکن متعلق به شهرداری و بوستان‌ها، عملیات نصب پنل‌های خورشیدی در دستور کار شهرداری سنندج قرار گرفت.

سید انور رشیدی افزود: در همین راستا پارک ۳۰ هکتاری نیشتمان به‌عنوان یکی از بوستان‌های جدیدالاحداث شهر، در مراحل پایانی ساخت خود به پنل‌های خورشیدی مجهز شد.

وی اضافه کرد: نیروگاه خورشیدی نصب‌شده در این پارک، با ظرفیت ۵۰ کیلووات در ساعت و با هزینه‌ای بالغ بر ۳۵میلیارد ریال احداث شده است.

شهردار سنندج با بیان اینکه این نیروگاه سالیانه ۷۰ هزار کیلووات برق تولید و به شبکه تزریق می‌کند، اضافه کرد: پس از نیشتمان، تجهیز پارک معلم نیز در دستور کار قرار گرفته و در آینده‌ای نزدیک اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به سیاست‌های شهرداری سنندج در حوزه توسعه انرژی‌های پاک افزود: با توجه به افزایش مصرف انرژی و ضرورت حرکت به‌سمت پایداری زیست‌محیطی، استفاده از پنل‌های خورشیدی در پروژه‌های شهری یکی از اولویت‌های اصلی شهرداری سنندج است.

رشیدی یادآور شد: علاوه بر کاهش فشار بر شبکه برق شهری، این اقدام می‌تواند الگویی برای سایر نهادها و حتی شهروندان در استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر باشد.

وی اظهار کرد: استفاده از انرژی خورشیدی در پارک‌ها و فضاهای عمومی نه تنها موجب کاهش هزینه‌های جاری در حوزه نگهداشت این اماکن خواهد شد، بلکه به روشنایی پایدار، تغذیه سامانه‌های آبیاری هوشمند و افزایش امنیت شبانه بوستان‌ها نیز کمک می‌کند.

شهردار سنندج با بیان اینکه بررسی‌های لازم برای اجرای طرح مشابه در پارک معلم آغاز شده است از برنامه‌ریزی برای تجهیز سایر فضاهای سبز، ساختمان‌های اداری شهرداری و ایستگاه‌های خدمات شهری به سامانه‌های خورشیدی خبر داد و تأکید کرد: افزایش تاب‌آوری شهری در برابر چالش‌های انرژی، نیازمند عزم جدی و برنامه‌ریزی منسجم در همه حوزه‌ها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار