آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۶۰۰۷
گزارش اختصاصی خبرنگار SNN TV:

ساختمان مسکونی گیشا / گزند حمله صهیونیست‌ها به نانوایی و واحد‌های مسکونی+فیلم

خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با حضور در محله گیشا تهران گزارشی در خصوص حمله رژیم صهیونیستی به این محل داده است

ساختمان مسکونی گیشا / گزند حمله صهیونیست‌ها به نانوایی و واحد‌های مسکونی+فیلم

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شایان دنیادیده، خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با حضور در محله گیشا تهران گزارشی در خصوص حمله رژیم صهیونیستی به این محل داده است

در محله گیشای تهران هستیم و در نقطه‌ای که حوالی ساعت ده و نیم صبح امروز مورد حمله تروریستی رژیم صهیونیستی قرار گرفته؛ ساختمانی مسکونی که در طبقه پایین آن یک مجتمع نان فروشی بوده است.

و همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید، بالای این مجتمع مورد اصابت قرار گرفته است.

این چیزی که الان در حال حاضر واضح و مبرهن هست، این است که این محله کاملاً محله‌ای هست که ما شاهد تردد مردم هستیم، اطراف این محله جایی که مورد اصابت قرار گرفته محل سکونت مردم عادی است.

کسبه و مغازه دار‌ها در حال حاضر مشغول خدمت رسانی به مردم هستند.

به‌طور کلی باید گفت که این ادعایی که از سوی رسانه‌های رژیم مطرح می‌شود مبنی بر اینکه صرفاً مناطق نظامی هدف قرار می‌گیرند، ادعایی واهی است. همچون همیشه، خط رسانه‌ای رژیم به‌دنبال زیر سؤال بردن صداقت است و در اخباری که در این‌باره منتشر می‌کنند، هیچ نشانی از صداقت وجود ندارد.

 

کد ویدیو
 
 
 
شاهد عینی: محل اصابت در محله گیشا، ساختمان مسکونی بود.کسب و کر مردم مورد هدف قرار گرفته است.رژیم صهیونیستی ریاکاری می‌کند.
 
کد ویدیو
 
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار